2 yazacaktımda elim kaymış, 7 yazmışım. Profil fotoğrafından tahminen yaşına veriyorum ki daha ironiden anlamıyorsun. Forumdada 3 aşşağı 5 yukarı beni bilen kişiler zaten her gün 7800x3d konusu açıldığı için 13K'ya düştümü alın dediğimi bilirler. İnsanların açıklarını aramaya bu kadar gönüllü olma. ''Fakirim param yetmiyor demiyorda'' mesela nasıl bir üslup ? Nasıl bir insan mesela insanları maddi durumuyla vurmaya çalışır ? Bence sen önce bunları bir düşün, kafanda bunları değerlendir. Umarım liseli bile değilsindir. Çünkü bu üslupla o yaşa geldiysen, o yaşta bile korkunç. Çünkü kendini yetiştirememiş, görgüsüz bir birey anca insanları ekonomik durumundan vurarak o lafı eder tahminimcede küçüksün. Küçük olmakta ayıp bir şey değil, diğer genç kardeşlerim alınmasın. Benim kısmımada gelirsek mesleğim bilgisayar olduğu için elimdeki sistemi söylesem

7800x3d F/P oyun işlemcisidir, öyle senin nitelediğin gibi zengin adam işlemcisi değildir, ki benim işim render olduğu için benim için yetersiz performanssız bir işlemcidir. Küçük olduğun için çokta seni üstelemek istemiyorum, biraz kafanda dediğimi tartarsan bana bir artısı olmaz, senin için iyi olur. Ailenin parasıyla millete görgüsüzlük taslama, kendin kimsin onu düşün. Şimdi bunu yazdığımdan sonra aylık 300k kazanan muhteşem meslek sahibi birisi olduğunu iddia etmezsen senin için iyi olur