Yardım İşlemci Fan Önerisi Hk

XxZeMaHSeRxX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
178
i5 11400f için fan önerisi yaparmsnz. stok fan vardı i3 ten kalma onu kullanıyom şuan ama boştayken 42 43 bazen 50 60 görüyor. herkes kule tipi kullan diyo

i5 11400f için fan önerisi yaparmsnz. stok fan vardı i3 ten kalma onu kullanıyom şuan ama boştayken 42 43 bazen 50 60 görüyor. herkes kule tipi kullan diyo
O dereceler zarar vermez, yükteyken FPS'in ne kadar dalgalı ona bakmak lazım. Kule tipi tabii ki daha iyi olur. Yükteki değerlere göre konuşmak daha mantıklı olur. Geekbench varsa orada bi sıcaklık bakın yükte. Peerless assasin gibi bir soğutucuya ihtiyacın yok ama, ileriye dönük olsun dersen alabilirsin.

kanka yükte kaç oluyor o önemli de ileride de kullanmak istersen peerless assasin phantom spirit filan iyidir 2. el yapıştır ter temiz

4 Bakır borulu bir tane bakabilirsin uygun fiyatlı 600 - 700tl falan hatta 350 400tlye çift bakır borulu bile olur saçma sapan bir dünya para vermeye gerek yok. yükte 80 dereceye kadar çıkıyorsa okey üstü görüyorsa değiştirebilirsin. Occt testinden kontrol edebilirsin dereceyi.

sesten rahatsızsan şunu takabilirsin. o ısıların zararı yok.

O dereceler zarar vermez, yükteyken FPS'in ne kadar dalgalı ona bakmak lazım. Kule tipi tabii ki daha iyi olur. Yükteki değerlere göre konuşmak daha mantıklı olur. Geekbench varsa orada bi sıcaklık bakın yükte. Peerless assasin gibi bir soğutucuya ihtiyacın yok ama, ileriye dönük olsun dersen alabilirsin.

sesten rahatsızsan şunu takabilirsin. o ısıların zararı yok.

Seside yok aslinda ben sadece dereceyi sormuştum sknti yoksa kalsin bu fan
Sistemim i5 11400f asus h510m-k 16 3200 ram 6500 xt

Geri