🔥İndirim Ek75rt Manyetik Klavye 1500tl

ben de teslim aldım ama drivere giremiyorum bilgisi olan var mıdır?
1780499583840.webp

ben de teslim aldım ama drivere giremiyorum bilgisi olan var mıdır?
WEB driver desteklemiyor uygulama indirmen lazım

Driver indirdikten sonra size klavye Firmware güncel değil diye bir uyarı verip güncellemenizi isteyecek SAKIN GÜNCELLEMEYİN!

İnternette son sürümün sıkıntılı olduğuna dair bazı söylentiler var, bırakın klavye geldiği sürümde kalsın.

Benimkide sorunsuz bugün elime ulaştı.

Ekler

• 1000099613.webp
    1000099613.webp
    433.5 KB · Hit: 103
ben klavyeyi göremiyorum kaç gündür tıklıyorum linke gözükmüyor sitede sadece bu var bitti mi
1780567104144.webp

Driver indirdikten sonra size klavye Firmware güncel değil diye bir uyarı verip güncellemenizi isteyecek SAKIN GÜNCELLEMEYİN!

İnternette son sürümün sıkıntılı olduğuna dair bazı söylentiler var, bırakın klavye geldiği sürümde kalsın.
Ben güncelledim hocam geri çekme şansımız varmı acaba

ben klavyeyi göremiyorum kaç gündür tıklıyorum linke gözükmüyor sitede sadece bu var bitti mi Alıntıyı görüntüle
Kaldırmışlar kimsede gözükmüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Modeli düşünenler için söylüyorum, bugün elime geldi, deneme fırsatım oldu. Kasa kalitesi fena değil, plastiği ucuz, ince değil esneme yapmıyor. Knobu pek beğenmedim, çok sert, bastırınca da sürtünme yapıyor gibi. Switchler kup kuru, full sürtünmeyi hissediyorsunuz. Keycapsler pbt fakat çok ince, temu 500 tl lik keycapsten hallice. Performansı sorunsuz, kutu içeriğinde sadece düz beyaz kablo var. Bugün 3.5'a okuttum ben.

Kaldırmışlar kimsede gözükmüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Modeli düşünenler için söylüyorum, bugün elime geldi, deneme fırsatım oldu. Kasa kalitesi fena değil, plastiği ucuz, ince değil esneme yapmıyor. Knobu pek beğenmedim, çok sert, bastırınca da sürtünme yapıyor gibi. Switchler kup kuru, full sürtünmeyi hissediyorsunuz. Keycapsler pbt fakat çok ince, temu 500 tl lik keycapsten hallice. Performansı sorunsuz, kutu içeriğinde sadece düz beyaz kablo var. Bugün 3.5'a okuttum ben.
3.5a ne ara sattın

Ben uzun süredir güncel sonu 75 olan firmware var sıkıntı yaşamadım geldiği gibi bundada güncelledim direk hocam

Valla okumamıştım güncelleme yaptım, hassasiyeti düşürünce baya baya basılı kalıyor tuşlar. Klavye bozuk mudur? Gencelleme kaynaklı mı?

Hangi ayarda deniyorsun hocam yazın eve geçince bakayim size söylerim yazılım ile ilgili mi diye
Önce chat gbt ye göre 0.2mm ile denedim kullanılmayacak kadar kötüydü, sonra 1.5a aladım yine tuşlar takılı kaldı(her zaman değil arada sırada) sonra 3.0mm e aldım gayet rahat takılmadan oynayabildim

Önce chat gbt ye göre 0.2mm ile denedim kullanılmayacak kadar kötüydü, sonra 1.5a aladım yine tuşlar takılı kaldı(her zaman değil arada sırada) sonra 3.0mm e aldım gayet rahat takılmadan oynayabildim
Hocam yarım saatten fazla bf6 oynadım 0.2 de normalde 0.8 oynuyordum bir takılma olmadı bende 0.2 hatta elim yanlışlıkla çarpıyor hatta tuşa basılıyor 0.8e geri aldım

3.5a ne ara sattın
Mouse satacaktım, klavyede var mı dedi birlikte sattım. 1.5'a bedava klavye, 3 üstü etmez. Switchleri daha kaliteli bir klavye almak daha mantıklı, kullanmadım fakat akko fun 60'in switchleri kesin daha iyidir bundan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,339
Üyeler
196,936
Son üye
61ksz
Geri