hocam bütçeni aradığın kartı v.s yazarsan daha iyi olur gibi birde 2.el sekmesi bulunuyor orayada alınır diye ilan atarsan daha iyi olurİkinci Elde Uygun Güzel bir ekran kartı Satan Varsa satın alabilirim İst yaşıyorum
bütçen 4500 ise pazarlık ile 2060 felan bulabilirsin yada 1660 superİkinci Elde Uygun Güzel bir ekran kartı Satan Varsa satın alabilirim İst yaşıyorum
arkadaşımda 1660 ti varda ilgilenirsen sorayımİkinci Elde Uygun Güzel bir ekran kartı Satan Varsa satın alabilirim İst yaşıyorum
olur hocamarkadaşımda 1660 ti varda ilgilenirsen sorayım
hocam daha kart almamış ay başı dedi sen başka bak bu daha alana kadar ohoooolur hocam
Tamam hocamhocam daha kart almamış ay başı dedi sen başka bak bu daha alana kadar ohoooD
istanbulda tam neredesin hocam tanıdığım ekran kartı satışı yapan yerler var oralara sorayım senin için istersen senin bütçede 2060 6gb veya 1660ti 6gb oluyor galiba bütçe çıkar mı biraz daha birde amd kart ister misinTamam hocam![]()
Bağcılardayım hocamistanbulda tam neredesin hocam tanıdığım ekran kartı satışı yapan yerler var oralara sorayım senin için istersen senin bütçede 2060 6gb veya 1660ti 6gb oluyor galiba bütçe çıkar mı biraz daha birde amd kart ister misin
Olur hocam aslında amd de olur bütçeyide hallederizistanbulda tam neredesin hocam tanıdığım ekran kartı satışı yapan yerler var oralara sorayım senin için istersen senin bütçede 2060 6gb veya 1660ti 6gb oluyor galiba bütçe çıkar mı biraz daha birde amd kart ister misin
Bakacağın modeller rtx 2060, rx 5600xt, gtx 1660 ti bunların dışında model bakma hepsi kazık yüksek fiyatlı ürünler.İkinci Elde Uygun Güzel bir ekran kartı Satan Varsa satın alabilirim İst yaşıyorum
Teşekkür ederimBakacağın modeller rtx 2060, rx 5600xt, gtx 1660 ti bunların dışında model bakma hepsi kazık yüksek fiyatlı ürünler.
hocam kartal tarafında biraz sana uzak oluyor ancak güvenilir bi satıcım var elindeki kartlar böyle cidden temiz satıcı mining çıkması filan kartlar almıyor kullanıcı kartı alıp satıyor fiyatları atayım ona göre özelden linkini atarımTeşekkür ederim
Pazarlık yapmıyorsa sadece rtx 2060 alınır o fiyattan 5600xt ve 1660ti 4500 ederhocam kartal tarafında biraz sana uzak oluyor ancak güvenilir bi satıcım var elindeki kartlar böyle cidden temiz satıcı mining çıkması filan kartlar almıyor kullanıcı kartı alıp satıyor fiyatları atayım ona göre özelden linkini atarım
RX 5600 xt Msi Mech 6 GB Ekran Kartı SIFIR AYARINDA KUTULU 4.999
GTX 1660 ti Galax 6 GB Ekran Kartı SIFIR AYARINDA TERTEMİZ 4.999
RTX 2060 Asus PH 6 GB Ekran Kartı TERTEMİZ 4.999
GTX 1660 super Asus ph 6 GB Ekran Kartı SIFIR AYARINDA 4.499