sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 796
yaw yok gelmio
sabahtan beri bekliyorum canım sıkıldı havit denedim onu aldım bunu hala alamadımmükemmel bir ürün hiç gelmedi ama
iptal gelicek.sabreden derviş Alıntıyı görüntülemuradına ermiş
abi daha 17 yaşındayım benim o işler biraz zor teşekkür ederim yinedeTeşekkür ediyorum hocam Allah razı olsun seninde aynı şekil
araba var evde var dükkan işleri var eğer olmazsa evlilik işleri vesaire her şeyi satıp yurt dışına çıkacağım hocam tıbbi dokümantasyon+fizyoterapi mezunuyum atanamadık elektronik sevdasından dükkan işlerine girdim son çare yurt dışıaraban evin nakit paran varsa öyle evlen
Neden?iptal gelicek.
dükkan yürüyorsa gerek yok yurt dışı mantıklı bende para biriktirip gitmeyi düşünüyorum az kaldı mühendis mezunu olacağımaraba var evde var dükkan işleri var eğer olmazsa evlilik işleri vesaire her şeyi satıp yurt dışına çıkacağım hocam tıbbi dokümantasyon+fizyoterapi mezunuyum atanamadık elektronik sevdasından dükkan işlerine girdim son çare yurt dışı
Kral ev dükkan araba var ne arıyon burda bırakta ihtiyacı olan gençler alsınaraba var evde var dükkan işleri var eğer olmazsa evlilik işleri vesaire her şeyi satıp yurt dışına çıkacağım hocam tıbbi dokümantasyon+fizyoterapi mezunuyum atanamadık elektronik sevdasından dükkan işlerine girdim son çare yurt dışı
iptal benımdeBeyler kalıcı olarak tükenmiş ürünlerde f5 atarak alınca iptal geliyor benim 2 ürüne de geldi.
Benim iki ürün kargoya verild. F5 atarak almıştım.Beyler kalıcı olarak tükenmiş ürünlerde f5 atarak alınca iptal geliyor benim 2 ürüne de geldi.