Roex
80+
- Reaksiyon skoru
- 95
hangi ürün ve kaç adet aldınıziptal benımde
hangi ürün ve kaç adet aldınıziptal benımde
airpodsun ses cızırtı yapıyor sporda kullanırım diye baktım fiyat uygun geldi eğer düşmezse gidip trendyoldan sipariş geçicem birazdan hırs yaptım yoksa kasmam böyleKral ev dükkan araba var ne arıyon burda bırakta ihtiyacı olan gençler alsın
bölümün güzel hocam bana zamanında hemşirelikten devam et dediler çalışma şartları çok ağır diye gittim fizyoterapi okudum üstünde açıktan tıbbi sekreteri okudum da atanmak nasip olmadıdükkan yürüyorsa gerek yok yurt dışı mantıklı bende para biriktirip gitmeyi düşünüyorum az kaldı mühendis mezunu olacağım
olum ben bunu 2 saat once aldım bna ıptal verdı nasıl yenı sıparıs verılıyo ghklmgkljh
Spor için kulak içi çok daha iyi olur realmi vivo kovala bence bunlar düşüyor kulaktanairpodsun ses cızırtı yapıyor sporda kullanırım diye baktım fiyat uygun geldi eğer düşmezse gidip trendyoldan sipariş geçicem birazdan hırs yaptım yoksa kasmam böyle
buna hırs yaptığımdan başka bir şeyden değil yoksa airpodsdan başka kullanmam ekosistemdenSpor için kulak içi çok daha iyi olur realmi vivo kovala bence bunlar düşüyor kulaktan
Sen başka ben başkaolum ben bunu 2 saat once aldım bna ıptal verdı nasıl yenı sıparıs verılıyo ghklmgkljh
bölüm güzel okulda güzelde özel sektör zor elinde sonunda memur olacağım keşke zamanında igf okusaydım diyorumbölümün güzel hocam bana zamanında hemşirelikten devam et dediler çalışma şartları çok ağır diye gittim fizyoterapi okudum üstünde açıktan tıbbi sekreteri okudum da atanmak nasip olmadı
her şeyde var bir hayır belli olmaz şartlar ülkede 40 takla atıyor sektörler her günbölüm güzel okulda güzelde özel sektör zor elinde sonunda memur olacağım keşke zamanında igf okusaydım diyorum
Sana bide polaroid yakışırdı ama sağlık olsun