❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

Kral ev dükkan araba var ne arıyon burda bırakta ihtiyacı olan gençler alsın
airpodsun ses cızırtı yapıyor sporda kullanırım diye baktım fiyat uygun geldi eğer düşmezse gidip trendyoldan sipariş geçicem birazdan hırs yaptım yoksa kasmam böyle

1780672606752.webp

dükkan yürüyorsa gerek yok yurt dışı mantıklı bende para biriktirip gitmeyi düşünüyorum az kaldı mühendis mezunu olacağım
bölümün güzel hocam bana zamanında hemşirelikten devam et dediler çalışma şartları çok ağır diye gittim fizyoterapi okudum üstünde açıktan tıbbi sekreteri okudum da atanmak nasip olmadı

airpodsun ses cızırtı yapıyor sporda kullanırım diye baktım fiyat uygun geldi eğer düşmezse gidip trendyoldan sipariş geçicem birazdan hırs yaptım yoksa kasmam böyle
Spor için kulak içi çok daha iyi olur realmi vivo kovala bence bunlar düşüyor kulaktan

Spor için kulak içi çok daha iyi olur realmi vivo kovala bence bunlar düşüyor kulaktan
buna hırs yaptığımdan başka bir şeyden değil yoksa airpodsdan başka kullanmam ekosistemden

bölümün güzel hocam bana zamanında hemşirelikten devam et dediler çalışma şartları çok ağır diye gittim fizyoterapi okudum üstünde açıktan tıbbi sekreteri okudum da atanmak nasip olmadı
bölüm güzel okulda güzelde özel sektör zor elinde sonunda memur olacağım keşke zamanında igf okusaydım diyorum

bölüm güzel okulda güzelde özel sektör zor elinde sonunda memur olacağım keşke zamanında igf okusaydım diyorum
her şeyde var bir hayır belli olmaz şartlar ülkede 40 takla atıyor sektörler her gün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,461
Üyeler
196,967
Son üye
EmirArdaGüler
Geri