Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

evet hırsızlıktır

Yüzde 90 oyunlarımı korsan oynarım ama gittim 007 first lighti orjinal aldım çünkü hem türkçe dil desteği var hemde globalde 70 dolarken türkiyede 40 dolara satıyorlar. Her firma böyle yapsın alırım, sen benim dilimi eklemezsen ben niye para vereyim korsan devam
kendinizi avutmaya devam edin. Hırsızlıktır.

Benim dilimi destekliyorsa hırsızlıktır
Dil desteği çok zor bir şey değil beni önemsemeyene para yedirmek aptallığım olur

kendinizi avutmaya devam edin. Hırsızlıktır.
Ben bedava yada sağlam indirim bulmadığım sürece para vermiyom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dil desteği çok zor bir şey değil beni önemsemeyene para yedirmek aptallığım olur
Bencede benim dilimi eklemeyen oyunu korsan oynamamak için o oyunun sağlam indirimi olması lazım yüzde 95 yüzde 90 gibi öteki türlü korsan

ne alaka dayi oyun inglizceyken hirsizlik olmuyorda turkce oluncami oluyor oyunu oynayabildigine gore birisi seni umursamis sadece konsolada cikarabilirdi oyunu pcyede cikardigi icin seni umursamis oluyor yani senin mantigina gore herhangi bi oyunu cracklemek hirsizlik oluyor

ne alaka dayi oyun inglizceyken hirsizlik olmuyorda turkce oluncami oluyor oyunu oynayabildigine gore birisi seni umursamis sadece konsolada cikarabilirdi oyunu pcyede cikardigi icin seni umursamis oluyor yani senin mantigina gore herhangi bi oyunu cracklemek hirsizlik oluyor
Her ülkenin kendi alım gücü ve para birimi var
oyunu satın almak ile pc, konsol denkleminin konuyla ne alakası var?
bir oyuna para vereceksem benim standartlarıma göre o oyun türkçe olmalı
kendi standartlarınızı bu kadar düşürmeyin
ayrıca ''oyun türkçe değilse satın alma'' gibi bir sözcük kullanmadım bu sadece benim fikrim kendi fikrini de kendince anlatabilirsin beni bağlamaz
ki zaten çoğu oyun firması konsola çıkarıyor araştırıp yorum yapsaydın bari
ve cümle kurmayı öğrenmeni tavsiye ederim dediklerinin yarısını anca anlayabildim

Türkiye'de crack oyun indirmekten acaba hapse giren varmı
Korkulacak bir durum yok. Endişelenme. Ben ihbar etmem. Ama Crack'leyen Korsan bundan ne kazanıyor? Allah rızası için yapmadığı da kesin. Türk olan Korsan da yok zaten. Hepsi yabancı.

Avrupa'da olsan bu sebepten hapise girebilirsin. Orası da ayrı bir konu.

Korkulacak bir durum yok. Endişelenme. Ben ihbar etmem. Ama Crack'leyen Korsan bundan ne kazanıyor? Allah rızası için yapmadığı da kesin. Türk olan Korsan da yok zaten. Hepsi yabancı.

Avrupa'da olsan bu sebepten hapise girebilirsin. Orası da ayrı bir konu.
Avrupada alım gücü daha fazlada burda suçlu bunu crack hâle getirende oluyor eğer bunu bir banka olarak düşünürsek oyunu çıkaran banka crackleyen hırsız olmuş oluyor o cracki indirenlerde bir pay almış oluyor forza horizon 6 nın cracki Türkiye'den mi çıktı tabikide hayır ozmaan suçlu çıkaran oluyor tabi bu cracki beğenip herkes reklamını yaparsa oyun firması daha fazla kazanmış oluyor bu konuda bazı oyunlarda bir kesim bazı oyunlarda da oteki kesimler haklı oluyor ama o sürekli yenilenen abonelik sistemlerine kesinlikle katılmıyorum fiyatları hem verdiği hizmeti haketmiyor hemde çok fahiş fiyatta oluyor bir flimi/diziyi izlemek için bissuru platforma abonelik yapmak zorunda kalıyorsun onun yerine internetten izle flimleri daha iyi

1780686786897.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,490
Üyeler
196,975
Son üye
dodoempire
Geri