xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,081
Dış güçlerin ekonomisini çökertmek için korsan kullanıyorum. 
Türkiye'de crack oyun indirmekten acaba hapse giren varmıYakalanırsan ve şikâyet edilirsen atarlar.
kendinizi avutmaya devam edin. Hırsızlıktır.Yüzde 90 oyunlarımı korsan oynarım ama gittim 007 first lighti orjinal aldım çünkü hem türkçe dil desteği var hemde globalde 70 dolarken türkiyede 40 dolara satıyorlar. Her firma böyle yapsın alırım, sen benim dilimi eklemezsen ben niye para vereyim korsan devam
Ben bedava yada sağlam indirim bulmadığım sürece para vermiyomkendinizi avutmaya devam edin. Hırsızlıktır.
Bencede benim dilimi eklemeyen oyunu korsan oynamamak için o oyunun sağlam indirimi olması lazım yüzde 95 yüzde 90 gibi öteki türlü korsanBenim dilimi destekliyorsa hırsızlıktır
Dil desteği çok zor bir şey değil beni önemsemeyene para yedirmek aptallığım olur
ne alaka dayi oyun inglizceyken hirsizlik olmuyorda turkce oluncami oluyor oyunu oynayabildigine gore birisi seni umursamis sadece konsolada cikarabilirdi oyunu pcyede cikardigi icin seni umursamis oluyor yani senin mantigina gore herhangi bi oyunu cracklemek hirsizlik oluyorBenim dilimi destekliyorsa hırsızlıktır
Dil desteği çok zor bir şey değil beni önemsemeyene para yedirmek aptallığım olur
Her ülkenin kendi alım gücü ve para birimi varne alaka dayi oyun inglizceyken hirsizlik olmuyorda turkce oluncami oluyor oyunu oynayabildigine gore birisi seni umursamis sadece konsolada cikarabilirdi oyunu pcyede cikardigi icin seni umursamis oluyor yani senin mantigina gore herhangi bi oyunu cracklemek hirsizlik oluyor
Korkulacak bir durum yok. Endişelenme. Ben ihbar etmem. Ama Crack'leyen Korsan bundan ne kazanıyor? Allah rızası için yapmadığı da kesin. Türk olan Korsan da yok zaten. Hepsi yabancı.Türkiye'de crack oyun indirmekten acaba hapse giren varmı
Avrupada alım gücü daha fazlada burda suçlu bunu crack hâle getirende oluyor eğer bunu bir banka olarak düşünürsek oyunu çıkaran banka crackleyen hırsız olmuş oluyor o cracki indirenlerde bir pay almış oluyor forza horizon 6 nın cracki Türkiye'den mi çıktı tabikide hayır ozmaan suçlu çıkaran oluyor tabi bu cracki beğenip herkes reklamını yaparsa oyun firması daha fazla kazanmış oluyor bu konuda bazı oyunlarda bir kesim bazı oyunlarda da oteki kesimler haklı oluyor ama o sürekli yenilenen abonelik sistemlerine kesinlikle katılmıyorum fiyatları hem verdiği hizmeti haketmiyor hemde çok fahiş fiyatta oluyor bir flimi/diziyi izlemek için bissuru platforma abonelik yapmak zorunda kalıyorsun onun yerine internetten izle flimleri daha iyiKorkulacak bir durum yok. Endişelenme. Ben ihbar etmem. Ama Crack'leyen Korsan bundan ne kazanıyor? Allah rızası için yapmadığı da kesin. Türk olan Korsan da yok zaten. Hepsi yabancı.
Avrupa'da olsan bu sebepten hapise girebilirsin. Orası da ayrı bir konu.