KingDeViL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,101
Üyelikli hesabım ile.Üyeliksiz mi sipariş veriyorsun hocam?
Üyelikli hesabım ile.Üyeliksiz mi sipariş veriyorsun hocam?
Allah Allaaah benim ne günahım vardı da iptal oldu acaba. Harbi merak ettim.Üyelikli hesabım ile.
Görevli hazırlanıyora tıklıcakken iptale mi bastı nabtı ilginçAllah Allaaah benim ne günahım vardı da iptal oldu acaba. Harbi merak ettim.
o saat içindeki stok sayısı aşımı olabilir mi acaba thh yi deneyin kesinlikle sizAllah Allaaah benim ne günahım vardı da iptal oldu acaba. Harbi merak ettim.
Ben hiç bişey anlamadım. Saçmalıktan ibaret.Görevli hazırlanıyora tıklıcakken iptale mi bastı nabtı ilginç
Karmaşa da araya gittik bence. Yurt dışı alışverişi muhabbetinden sonra bunlar çok basit geliyor gözüme. Sağlık olsun, alanlar hayrını görsün der geçeriz.o saat içindeki stok sayısı aşımı olabilir mi acaba thh yi deneyin kesinlikle siz
Az önce yine havit düştü. Yeniden yakalamaya çalış bakalım.Ben hiç bişey anlamadım. Saçmalıktan ibaret.
Tat kaçtı be hocam, bu sefer bize nasip değil demek ki.Az önce yine havit düştü. Yeniden yakalamaya çalış bakalım.
hocam havitin fiyat artmış galiba link atar mısın?Az önce yine havit düştü. Yeniden yakalamaya çalış bakalım.
Saniyelik düşüyor. Linkten favori ekle sadece ordan kontrol ethocam havitin fiyat artmış galiba link atar mısın?
hesabıma girişte yaptırmıyor üyeliksiz uzun sürer sanırımSaniyelik düşüyor. Linkten favori ekle sadece ordan kontrol et
Giriş yaptırmıyor derkenhesabıma girişte yaptırmıyor üyeliksiz uzun sürer sanırım