%68 olur diyorsan mchose ace68 esport2-3 k bandında uzun gidecek mekanik yada manyetik %80 , %75 ,%70 klavye varmıdır %80 , %75 ,%70 bu boyutlar arasında olsun biraz bütçenin dışına çıkabilirim uzun ömürden kastımda 2 3 yıl falan
Valla fiyat performans olarak k1 he iyi bir manyetik klavyedir. Mekanik olarak ise mchose g75 pro kalitelidir. Ama manyetik tarafında mchose alırken ince eleyip sık dokuyun derim.2-3 k bandında uzun gidecek mekanik yada manyetik %80 , %75 ,%70 klavye varmıdır %80 , %75 ,%70 bu boyutlar arasında olsun biraz bütçenin dışına çıkabilirim uzun ömürden kastımda 2 3 yıl falan
ince ellemek sık dokunmaktan kastınız ne tam olarak veValla fiyat performans olarak k1 he iyi bir manyetik klavyedir. Mekanik olarak ise mchose g75 pro kalitelidir. Ama manyetik tarafında mchose alırken ince eleyip sık dokuyun derim.
Genel olarak manyetik klavyelerde stabilite sorunları görülebiliyor. Mekanikler kadar oturaklı durumda değiller. Gameraider ile ilgili henüz bilinen kronik sorun görmedim. Ama Mchose de örnek vereyim Jet 75 modelinde sorunlar yaşayanlar oldu. Mchosede kabul etti bunu ama çözmediler henüz. Ben mouse olarak mchose kullanıyorum bu markanın haterı değilim.ince ellemek sık dokunmaktan kastınız ne tam olarak ve
GameRaider K1 HE için geçerimidir
anladım hocam peki öneriniz nedir manyetik le mekanik arasındaki farkı bilmiyorum bana yumuşak basma hissi vercek sert olmayacak bir klavye lazım 3500 tl ye kadarGenel olarak manyetik klavyelerde stabilite sorunları görülebiliyor. Mekanikler kadar oturaklı durumda değiller. Gameraider ile ilgili henüz bilinen kronik sorun görmedim. Ama Mchose de örnek vereyim Jet 75 modelinde sorunlar yaşayanlar oldu. Mchosede kabul etti bunu ama çözmediler henüz. Ben mouse olarak mchose kullanıyorum bu markanın haterı değilim.
Mesela mchose ace68 turbo modeli çok hızlı iyi donanımlara sahip pahalı bir klavyedir ama onda bile kısa süreliğine sıkıntı yaşayanlar olmuştu. O yüzden mchose alırken sık dokuyun dedim. Her modeli farklı farklı araştırın.
oyun oynayacağım klavyeyleanladım hocam peki öneriniz nedir manyetik le mekanik arasındaki farkı bilmiyorum bana yumuşak basma hissi vercek sert olmayacak bir klavye lazım 3500 tl ye kadar
birde bilek desteği olursa iyi oluranladım hocam peki öneriniz nedir manyetik le mekanik arasındaki farkı bilmiyorum bana yumuşak basma hissi vercek sert olmayacak bir klavye lazım 3500 tl ye kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oyun oynayacağım klavyeyle
Manyetik klavyelerin hemen hepsi lineer switch kullanır. Yumuşaktır. Mekanik klavyelerde de yeni modellerin çoğu lineerdir. Eski tip red,blue, browb switchler serttir. Manyetikte bütçeniz dahilinde howl75 bakabilirsiniz. k1 he var. mekanikte de mchose g75 pro iyidir. araştırın değerlendirmenizi yapın. ürünleri alanların yorumları inceleyin.anladım hocam peki öneriniz nedir manyetik le mekanik arasındaki farkı bilmiyorum bana yumuşak basma hissi vercek sert olmayacak bir klavye lazım 3500 tl ye kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oyun oynayacağım klavyeyle