❌İndirim Bitti! 3 Taksit Asus Tuf B850m Plus Wifi 9599₺

7800x3d li sistem icin iyi midir? hocam max 10kya bundan iyisi var midir

Güzel anakar da şunu 3 parmak daha büyük yapsalar keşke, eksik mal almış gibi hissediyor insan

7800x3d li sistem icin iyi midir? hocam max 10kya bundan iyisi var midir
Bu kart sabah ki X870’den daha iyi derim. Bu kart 8 layer daha da iyi ısı dağılımı, daha rahat ve serin oc yapmanı sağlar. Port açısındanda dolu dolu bir kart Asusun yazılımınıda işin içine katarsak şu an için bu bütçede alınabilecek anakart. mATX oluşuna kafayı takmamak lazım önemli olan aldığın performans.

Bu kart sabah ki X870’den daha iyi derim. Bu kart 8 layer daha da iyi ısı dağılımı, daha rahat ve serin oc yapmanı sağlar. Port açısındanda dolu dolu bir kart Asusun yazılımınıda işin içine katarsak şu an için bu bütçede alınabilecek anakart. mATX oluşuna kafayı takmamak lazım önemli olan aldığın performans.
hocam kucuk kasa sevdigim icin matx ariodum ztn bu baya iyi oldu

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
bende am4 sistem var am5'e gecmek ugrastirici ve pahali ve 5800x3d tekrar uretime girecekmis onu alip 3-5 sene daha devam etmek istiyorum konudaki anakarti eger uygalaniyorsa gecen mediamarkt'in verdigi 750 TL kupon ile 8.850 TL'e geliyor al sata gider mi arkadaslar?

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
bende am4 sistem var am5'e gecmek ugrastirici ve pahali ve 5800x3d tekrar uretime girecekmis onu alip 3-5 sene daha devam etmek istiyorum konudaki anakarti eger uygalaniyorsa gecen mediamarkt'in verdigi 750 TL kupon ile 8.850 TL'e geliyor al sata gider mi arkadaslar?
Al-sata gitmez hiç bir kart şu zamanda ikinci elde sana kazandırmaz bence tüm kartlar indirime giriyor krizden dolayı. Tabii daha ucuza alıp satsan ayrı hoca.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
anakart elinde patlar boşver :D

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Geri