🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu 2350tl Dip Fiyat

1 ay oldu alalı memnunum şuanlık , ses olarak fan sesi biraz ortanın üstünde o da kulaklık takınca duyulmuyor zaten , yüke binince pompa bariz ses çıkarıyor ama.

Ekler

• 24414.webp
    24414.webp
    312.3 KB · Hit: 88
9800x3d ile kullanıyorum yük altında izmir sıcağında 70-75 derece fln oluyor soğutucuyu yana dikey taktım kasam akvaryum oda 30 derece civarında şu an çok bir hava giriş çıkışı yok, cızırtı veya ağır bir fan sesi duymadım 120mm kule tipim vardı öncesinde yükte o daha fazla ses yapıyordu.

Aldık bakalım cooler master v2 liquidden gecicem inşallah iyi biseydir.Buraya yakışır insallah.
IMG_2040.webp

şunun performansını çok merak ediyorum. belki de fiyat performans kralı soğutucu. hiç deneyemedik

testlerde 7500f ile 5.2 ghz max 75 oyunlarda 60ı gecmıyor ama fanları bıraz tıtreme yapıyor. bende gönderip 20 gün beklemek isemediğim için fan alacağım bir ara

İndirim bitmeden cevaplayabilecek forumdaş yok mu
Kasana max 240mm sıvı soğutucu sığıyor. Ve o işlemciye ultra gereksiz olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yerinde olsam bu soğutucuya vereceğim para ile kasa veya işlemciyi yükseltirim.

R7 9850x3d işlemcisini aldım ve f/p olduğu için bu sıvı soğutmayla kombinleyeceğim. Sıvı soğutmanın üzerinde olan fanları değiştireceğim fakat bir kaç arkadaşım soğutma konusunda yanlış bir tercih yaptığımı söyledi. Bilgili arkadaşların da düşüncesini almak isterim.

R7 9850x3d işlemcisini aldım ve f/p olduğu için bu sıvı soğutmayla kombinleyeceğim. Sıvı soğutmanın üzerinde olan fanları değiştireceğim fakat bir kaç arkadaşım soğutma konusunda yanlış bir tercih yaptığımı söyledi. Bilgili arkadaşların da düşüncesini almak isterim.
Arkadaşların önerdiklerini de yazsaydınız keşke hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,821
Üyeler
197,058
Son üye
mainacs
Geri