anakart mini atx mi1 ay oldu alalı memnunum şuanlık , ses olarak fan sesi biraz ortanın üstünde o da kulaklık takınca duyulmuyor zaten , yüke binince pompa bariz ses çıkarıyor ama.
Asus h510m-k micro atxanakart mini atx mi
şunun performansını çok merak ediyorum. belki de fiyat performans kralı soğutucu. hiç deneyemedik
Haklısınız, benim hatam. Kargo muhabbeti çıkmış aklımdan.kargoda var
İndirim bitmeden cevaplayabilecek forumdaş yok muGençler bu sisteme takılır mı bilginiz var mı https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-13100f-rx-7600-h610m-480gb-m-2-ssd-16-gb-ddr4-ram.html
Eğer kasan attığın linkteki sistemdeki kasa ise , yani kasanı degişmediysen , bu soğutucu o kasaya uymaz . Öne takabilirsin ancak kasa izin veriyorsa oda pek sağlıklı olmaz.İndirim bitmeden cevaplayabilecek forumdaş yok mu
Kasana max 240mm sıvı soğutucu sığıyor. Ve o işlemciye ultra gereksiz olur.İndirim bitmeden cevaplayabilecek forumdaş yok mu
Arkadaşların önerdiklerini de yazsaydınız keşke hocam.R7 9850x3d işlemcisini aldım ve f/p olduğu için bu sıvı soğutmayla kombinleyeceğim. Sıvı soğutmanın üzerinde olan fanları değiştireceğim fakat bir kaç arkadaşım soğutma konusunda yanlış bir tercih yaptığımı söyledi. Bilgili arkadaşların da düşüncesini almak isterim.