ktc markasını ilk kez duydum bu fiyata 2k üstüne 100 hz monitör normal mi ya? yıldızı falan da yüksekKTC H27T27 - KTC H27D9 Karşılaştırması - Epey
Epey - KTC H27T27 - KTC H27D9 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
evet 1080p de sıkıntı oluyo yana çekerken vs bi anda hizası falan değişiyor. yorumlarına falan bakıyorum ürünün de baya iyi geldi2K yanına 1080p monitör alırsan ölçeklendirme sorunu çıkıyor. Ben kullanıyorum bu şekilde. Windows'ta ayarlara girip sistem ve ekran ayarlarından ölçeği %125 yaparak kullanabilirsin 1080p monitörü ama en ideal 2K monitörün yanında 2K monitör kullanmak olur bence.
Yeni bir model Türkiye'de. Donanım arşivinin bir incelemesi var bu model ile alakalı. Genel anlamda iyi olduğu söyleniyor ama istersen bilindik marka alktc markasını ilk kez duydum bu fiyata 2k üstüne 100 hz monitör normal mi ya? yıldızı falan da yüksek
yani ikinci monitör olarak kullanacağım için pek kaliteli bir şey de aramıyodum belki ikinci el bakarım diye düşünüyodum ama 2k olmasını isterdim ölçeklendirme problemi olmasın diye. dediğiniz videoya bakayım eğer güzelse bunu alırım gibiYeni bir model Türkiye'de. Donanım arşivinin bir incelemesi var bu model ile alakalı. Genel anlamda iyi olduğu söyleniyor ama istersen bilindik marka al.