İkinci Monitör Önerisi 5k Civarı

Violynn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
İkinci monitör olarak kullanmak için 5k civarına monitör arıyorum öneriniz var mıdır? Ana monitörüm 2k 170 hz

Eğer dikey kullanmayacaksan bunu öneririm,
Lenovo nun bu modelini kullanıyorum memnunum.

dikey kullanmaya samsung un bu modeli müsait,
Ama Samsungun bu modeli VA panel

2K yanına 1080p monitör alırsan ölçeklendirme sorunu çıkıyor. Ben kullanıyorum bu şekilde. Windows'ta ayarlara girip sistem ve ekran ayarlarından ölçeği %125 yaparak kullanabilirsin 1080p monitörü ama en ideal 2K monitörün yanında 2K monitör kullanmak olur bence.

2K yanına 1080p monitör alırsan ölçeklendirme sorunu çıkıyor. Ben kullanıyorum bu şekilde. Windows'ta ayarlara girip sistem ve ekran ayarlarından ölçeği %125 yaparak kullanabilirsin 1080p monitörü ama en ideal 2K monitörün yanında 2K monitör kullanmak olur bence.
evet 1080p de sıkıntı oluyo yana çekerken vs bi anda hizası falan değişiyor. yorumlarına falan bakıyorum ürünün de baya iyi geldi

ktc markasını ilk kez duydum bu fiyata 2k üstüne 100 hz monitör normal mi ya? yıldızı falan da yüksek
Yeni bir model Türkiye'de. Donanım arşivinin bir incelemesi var bu model ile alakalı. Genel anlamda iyi olduğu söyleniyor ama istersen bilindik marka al

Bu model 1080p'ymiş ama marka hakkında bilgin olur.

Yeni bir model Türkiye'de. Donanım arşivinin bir incelemesi var bu model ile alakalı. Genel anlamda iyi olduğu söyleniyor ama istersen bilindik marka al.
yani ikinci monitör olarak kullanacağım için pek kaliteli bir şey de aramıyodum belki ikinci el bakarım diye düşünüyodum ama 2k olmasını isterdim ölçeklendirme problemi olmasın diye. dediğiniz videoya bakayım eğer güzelse bunu alırım gibi

Geri