- Reaksiyon skoru
- 79
Qcy h2pro var bende havit mi daha iyidir qcy mi
Çok güzel duruyor sesi nasıl
Çok iyi. İçerisinde 2 adet 10w var toplam 20w. Basıda çalışıyor. Yani çakma çin üretimleri gibi bas vurmuyor gibi bir durum yok. Jbl kadar var. Rgb modları var farklı renklerde müzik ritmine görede ayarlayabiliyorsun. Ses açarken kısarkende yine rgb efekt çıkıyor. Palaroidle bunun arasında kalmıştım alıyorken iyi ki bunu seçmişim.Çok güzel duruyor sesi nasıl
bu fiyata değerde çok uzaksa bilemiyorum hocam![]()
XIAOMI Mi True Wireless Earbuds Basic Kulak İçi Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
XIAOMI Mi True Wireless Earbuds Basic Kulak İçi Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanwww.mediamarkt.com.tr
Bunu mağaza teslim almışım ben karıştırdım iyice monax olanı sanıyordum. Fiyatı 9999 dan düşmüştü güya ama 199 artı bir o kadar benzin parasına değermi bu ?
vivo actılar 2 taneBugün hiçbirinden stok açmadılar heralde?
Kulak üstü aldım kardeşime de kulak içi lazımmış. Dün almadığıma pişman oldum. Bugün ara ara açacaklarından emin olsam kovalarım da çok düşük ihtimal sanki.vivo actılar 2 tane
stogu rastgele acmıyorlar bence iptal olan stokları tekrar acıyorlar kafalarına gore iptal ediyorlarKulak üstü aldım kardeşime de kulak içi lazımmış. Dün almadığıma pişman oldum. Bugün ara ara açacaklarından emin olsam kovalarım da çok düşük ihtimal sanki.
Ara ara bakayım o zaman denk getirebilirsek alırız artık yapacak bir şey yok. Teşekkürler hocam.stogu rastgele acmıyorlar bence iptal olan stokları tekrar acıyorlar kafalarına gore iptal ediyorlar
Alabildin mivivo actılar 2 tane