4080ti İkinci El Alınır mı?

hardpolo

80+
Reaksiyon skoru
1
Selam rtx 4080 sizce ikinci el alınır mı yazın malum 5070 ti fiyatları çok saçmaladı msfste de amd kartları görüntüyü bozuyor o yüzden eledim

Selam rtx 4080 sizce ikinci el alınır mı yazın malum 5070 ti fiyatları çok saçmaladı msfste de amd kartları görüntüyü bozuyor o yüzden eledim
4080 2022 de çıkmış bi kart ama bence alınabilcek güzel bi kart 35k civaırna alınır ki piyasası 38k fln 4080 in sıfır 5070ti ında 40k oldunu düşünürsek alınır Ayrıca 2. el 5080 lerin 60k üstünde oldunuda göze alınırsak 4080e 36k civarı verilir memnun kalırsın ama 6000 serisi çıktığında belki 5000 serisine bi ayrıcalık verilirse dlss de fln ondan faydalanamayabilrisin

Fiyat uygunsa neden alınmasın.
Ayrıca AMD kartlar görüntüyü bozmuyor.
Msfste oluyor özellikle oynayacağım bir oyun o yüzden eledim yoksa amd alacaktım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle 4080 Ti diye bir kart yok. 4080 Super'i kastediyorsan fiyatına göre alınabilir.
Başlığa yanlışıkla yazmışım 4080 kastetmiştim teşekkürler.

Evet o konudan biraz kafam 5070tiya kaydı eğer bütçe çıkarsa onu alacağım en azından kafam rahat olur olmazsa 4080
4080 2022 de çıkmış bi kart ama bence alınabilcek güzel bi kart 35k civaırna alınır ki piyasası 38k fln 4080 in sıfır 5070ti ında 40k oldunu düşünürsek alınır Ayrıca 2. el 5080 lerin 60k üstünde oldunuda göze alınırsak 4080e 36k civarı verilir memnun kalırsın ama 6000 serisi çıktığında belki 5000 serisine bi ayrıcalık verilirse dlss de fln ondan faydalanamayabilrisin

Msfste oluyor özellikle oynayacağım bir oyun o yüzden eledim yoksa amd alacaktım

Başlığa yanlışıkla yazmışım 4080 kastetmiştim teşekkürler.

Evet o konudan biraz kafam 5070tiya kaydı eğer bütçe çıkarsa onu alacağım en azından kafam rahat olur olmazsa 4080
Aslında nvidia dlss5.0 getirirse 5000 serisine vermez ama en azından kartın güncel olur o yönden tercih edileiblir

çok da umurumda olmaz hocam entegre grafikten geçicem buna😄 teşekkür ederim tavsiye için
Yav hocam ozaman çok düşünmene gerek yok ne alsan kafi ve hocam bu arada emin ol 5070ti da alsan 4080 de alsam sana hiçbir fark hissettirmicek emin ol 5080 alsan dahi 2 3 hafta sonra aynı gelcek sana

eyvallah hocam yazın indirim olduğu an yapıştırıcam

Bütçe sıkıntısı yoksa bence şu an piyasadaki en mantıklı kart. 2k ultra ayarlarda üzeceği oyun yok. İkinci elde 35-36k civarına rahat bulunuyor. Görece güncel bir kart sayılır, nvidia'nın gelişmiş yazılım teknolojilerini destekliyor. Daha ne olsun. Yanına da bi oled monitör çekcen🥲. Neyse yine çok hayal kurduk.

Bütçe sıkıntısı yoksa bence şu an piyasadaki en mantıklı kart. 2k ultra ayarlarda üzeceği oyun yok. İkinci elde 35-36k civarına rahat bulunuyor. Görece güncel bir kart sayılır, nvidia'nın gelişmiş yazılım teknolojilerini destekliyor. Daha ne olsun. Yanına da bi oled monitör çekcen🥲. Neyse yine çok hayal kurduk.
Hahaha hocam sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ikilemde kaldım ama her şey yavaş yavaş acele etme emin ol sen çok hızlı bile gidiyon 4080 5070 leri konuşuyoruz.
Apu sistemden 4080 e geçmek düşün yani her türlü rahat olcaksın oled monitor fln şuan olmaz belki bütce meselesi çünkü ama 1 sene geçr maddi olarak rahatlarsın alırsın.
En güzellerine sahip olrusun inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,141
Üyeler
197,381
Son üye
Akifim
Geri