Beyler corsair void v2 max var 6000 e ben onu alıcam bu fiyatlaraşuan ROG pelta incehesapta 6300 tl asus iadesi ile 4300 oluyor çoğunluk fps oyunu oynuyorum mikrofonumda iyi olsun istiyorum sizce alınır mı
4300 tl ise asus rog pelta ben de alırım açıkcası ama asus iadesi nedir ben onu anlayamadımBeyler corsair void v2 max var 6000 e ben onu alıcam bu fiyatlara
Rog pelta almayın ben aldım iade ediyorum4300 tl ise asus rog pelta ben de alırım açıkcası ama asus iadesi nedir ben onu anlayamadım
Nova 5 alınır mı steelseries artics 7 2019 edition kullanıyordum ses kalitesinden memnundum yaptırdım 1500 TL'ye ama bu seferde pili bitti nova 5 7 bin TL'ye düşerse alayım mı senceRog pelta almayın ben aldım iade ediyorum
Hayır kanka bana sorarsan ben void v2 max alıcam 6000 tl ye nova 5e ekstra 2000 tl vermeNova 5 alınır mı steelseries artics 7 2019 edition kullanıyordum ses kalitesinden memnundum yaptırdım 1500 TL'ye ama bu seferde pili bitti nova 5 7 bin TL'ye düşerse alayım mı sence
Void çok mu daha iyi kanka ben cs 2 valorant oynuyorum yıllarca gitsin istiyorum steelseriesten geçince bir sıkıntı yaşar mıyım 6 sene kullandım artics 7Hayır kanka bana sorarsan ben void v2 max alıcam 6000 tl ye nova 5e ekstra 2000 tl verme
Yaşamazsın kanka aradaki 2000 TL'ye gerek yok bence ben voidin v1 olanı kullanıyorum aktif 3 yıl oldu tık yokVoid çok mu daha iyi kanka ben cs 2 valorant oynuyorum yıllarca gitsin istiyorum steelseriesten geçince bir sıkıntı yaşar mıyım 6 sene kullandım artics 7
Rog peltayı neden beğenmedin iade mi ediyorsunYaşamazsın kanka aradaki 2000 TL'ye gerek yok bence ben voidin v1 olanı kullanıyorum aktif 3 yıl oldu tık yok
Evet bağlantı proglemi yaşıyorum sürekli onun haricinde mükemmel bir iki ayarla stabil oldu gibi ama bir lere midem bulandı bide ilk kulaklığım olan void v1 yenisi çıktığı için direk iade ediyorumRog peltayı neden beğenmedin iade mi ediyorsun