🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası

Benim gibi masa ayağını ayrıyetten alıp bu ölçülerde masa ihtiyacı olan alabilir 160x80 masa tablası pek yok olsada fiyatı çok yüksek. Gene aynı ikeadan tanesi 300 den 4 ayak alsanız böyle bir masa 3200e geliyor masa ihtiyacı olan arkadaşlar düşünsün benimde var ancak 80cm derinlik bana çok fazla.

DÜZENLEME: 7. Ayın 12 sine kadar indirim devam ediyor.

gene ikieadan 4 adet ayak alıp (1200tl) 3200tl cillop gibi masa diziyorsunuz, bana çok güzel denk geldi aynı paraya ceremical çok ucuz
Ben olsam linktekini alırım. Yatay olarak demir profilleri olduğu için. Daha önce 75x160 ikea masa kullandım ve ortadan aşağıya doğru göbek verdi. Ceramicalde öyle bir sorun olacağını sanmıyorum profilden dolayı.
Ceramical candır

Haklısınız hocam tek başına tahta bile olsa 2k yazık gerçekten alt tarafı bir masa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben vereceğini sanmıyorum ikeanın en kötü 5. Ayağı atarsınız, çünkü daha kalın sanırım tahtası.
Valla hocam ben başıma geldiği için söyledim. 5. Ayak kurtarır tabi ama hem maliyet hem de görüntü kirliliği yapıyor. Kesin olacak diye bir şey yok tabi. Kullanılan ekipman, sıcaklık, nem rutubet bunlar da etken. İkisi arasında yorumum bu şekilde. Onun dışında derinlik olarak çok seçenek yok piyasada. Genelde 60cm derinlik oluyor. Onların arasında fiyat indirimi ile fiyat güzel. Ben ikea masam yamulduğu için gidip ağaç masa yaptırdım :)

Ayak ne alıcaz şimdi

Ayak ne alıcaz şimdi
çözemedim

derinik benim içince çok fazla 60 hadi 70 olsa alırdım direk yanımda doğalgaz sobası var şuanki masa 60 cm derinlıkte kışın 20cm geriye gidersem direk sobanın önünde kavrulurum :) ayak olarak v şeklinde olanlar ne diye geçiyor acaba ben düz ayakların sallanabileceğini düşünüyorum
Hocam 60 27 inç monitörde olmuyor ya, birde 2 ekran kullanıyorsan hiç olmuyor.

çözemedim

Hocam 60 27 inç monitörde olmuyor ya, birde 2 ekran kullanıyorsan hiç olmuyor.
Öneri var mı ben pc tamir yapcam üstünde

Suntalem alınmaz, masa belki 10-20 yıl kullanılan bir şey. Masif, Mdf ve suntalem kullanmış biri olarak söylüyorum ya masif ya da mdf alın. Ikea diye iyi bir şey beklemeyin. 50k lık sisteminiz varsa 5-6 bini çok görmeyin masaya

Ben olsam linktekini alırım. Yatay olarak demir profilleri olduğu için. Daha önce 75x160 ikea masa kullandım ve ortadan aşağıya doğru göbek verdi. Ceramicalde öyle bir sorun olacağını sanmıyorum profilden dolayı.
Aynısından vardı sallanıyordu,iade ettim m2s aldım yine sallanıyor iade ile uğraşmadım

Ben bu Trotten'ın 120x70 modelini aldım ve orjinal ayağını aldım. Masa çok sağlam. Ama bir yerinde o beyaz kaplaması kalkık gelmişti. 2 güne kargoladılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,818
Üyeler
197,056
Son üye
Keos_267
Geri