Yeni Bir Girişimim Var Ve Size Çok İhtiyacım Var

Ai slop şeyleri "girişim" "kendi yaptığım site" ismiyle pazarlamayın.

Linkler tutmuyor Gravastar Mercury v60k klavyeye basıyorum gravastar mouse gösteriyor

gerçekten mantıklı değerlendirmen için teşekkürler fiyat algoritmasını çözmeye çalışıyorum ama tek başıma olduğum için bi hayli zorlanıyorum umarım üstesinden gelebilirim bu arada trendyol gibi yerlerden yorum almakta çok akıllıcaydı zaman ayırdığın için teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler

evet site daha taze ve böyle hatalar olabiliyor zaman ayırdığın için teşekkürler

ai artık hayatımızın bir parçası ve bunu kullanmak ayıp olmamalı bir programcıyım ve öğrenciyim her şeyi altyapıyı botları ve daha sayamadığım bir sürü karmaşık şeye kafa yoruyorum zaten tek başıma yaptığım için ai gerçekten rahat bir nefes almamı sağlıyor ama ekibim olsaydı dediğiin gibi çalışmak isterdim :D

Merhabalar arkadaşlar size üstünde 3 - 4 aydır tek başıma geliştirdiğim bir siteyi anlatmak istiyorum ve ufak bir destek istiyorum sitenin ismi UrunPusulam temel amacı tüketicinin ai ında yardımıyla en iyi şekilde ürününü almasını sağlamak hemde fiyat karşılaştırması yaparak en uygun ürünü almasını sağlamak bir nevi teknoloji rehberi diyebilirim sizden isteğim siteye girip ufak bir surf yapmanız ve karşılaştığınız hataları veya önerileri yazmanız
site:https://www.urunpusulam.com.tr/
Çoğu ürün eksik

gerçekten mantıklı değerlendirmen için teşekkürler fiyat algoritmasını çözmeye çalışıyorum ama tek başıma olduğum için bi hayli zorlanıyorum umarım üstesinden gelebilirim bu arada trendyol gibi yerlerden yorum almakta çok akıllıcaydı zaman ayırdığın için teşekkürler

teşekkürler

evet site daha taze ve böyle hatalar olabiliyor zaman ayırdığın için teşekkürler

ai artık hayatımızın bir parçası ve bunu kullanmak ayıp olmamalı bir programcıyım ve öğrenciyim her şeyi altyapıyı botları ve daha sayamadığım bir sürü karmaşık şeye kafa yoruyorum zaten tek başıma yaptığım için ai gerçekten rahat bir nefes almamı sağlıyor ama ekibim olsaydı dediğiin gibi çalışmak isterdim :D
Birde hiçbir ürün 10/10 değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,004
Üyeler
197,107
Son üye
xabze
Geri