dodoempire
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
benim en korktuğum şeylerden biri termal macunun işlemciden akması işlemci kiti bunu ortadan kaldırıyor belli birşekildesizce alınmalımı?
Cpu tutucunu altından falan mı yaptiracan 3k nedir. Thermalright al gecbenim en korktuğum şeylerden biri termal macunun işlemciden akması işlemci kiti bunu ortadan kaldırıyor belli birşekildesizce alınmalımı?
Termal macun mu, sıvı metal mi ben tam anlayamadım keza kaliteli bir termal macun kullanıyorsan zaten onlar akacak kıvama çok gelmezler (tabi sıva yapmadıysan) gelse bile yukarda arkadaşta belirtmiş sıvı metal gibi bir zararı olmaz. Bence fiyatını şuanda haketmiyor önceden 300-400 liradan alınabilirdi sarı siteden ucuza bulursan anca öyle mantıklı olur.benim en korktuğum şeylerden biri termal macunun işlemciden akması işlemci kiti bunu ortadan kaldırıyor belli birşekildesizce alınmalımı?
500 liraya varki niye 3k veriyonbenim en korktuğum şeylerden biri termal macunun işlemciden akması işlemci kiti bunu ortadan kaldırıyor belli birşekildesizce alınmalımı?
3 bin nedir ya geçenlerde 500tl ye satılıyordu.
Hocam oy da veriyor musunuz merak ettim.
500 liraya varki niye 3k veriyon
olursa bana uyarya pandik parti kazanırHocam oy da veriyor musunuz merak ettim.
Akakçedem bak lga 1700 ler var yine 500 tl ye bunun aynısı 600 e var