🔥İndirim Aj159 Nl P 3395 Sensör Fare 1.330 TL

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390

Yeni hesap açınca 1.330 TL oluyor fare. Sizce nasıl fiyat alınır mı?

179 NLP versiyonu da 1.516 TL oluyor.

Son düzenleme:

İlk attığınız yaklaşık 1.5 sene önce temudan indirimle almıştım halen daha kullanıyorum batarya performansı oldukça iyi en son ne zaman şarj ettiğini bile hatırlamazsın.Uygulama arayüzü sadece çince ve İngilizce olarak kullanılabiliyor ama yine de oldukça ayarlama özellik mevcut ve oldukça hafif bir mouse önerebilirim bana herhangi bir sorun çıkarmadı bu zamana kadar.

İlk attığınız yaklaşık 1.5 sene önce temudan indirimle almıştım halen daha kullanıyorum batarya performansı oldukça iyi en son ne zaman şarj ettiğini bile hatırlamazsın.Uygulama arayüzü sadece çince ve İngilizce olarak kullanılabiliyor ama yine de oldukça ayarlama özellik mevcut ve oldukça hafif bir mouse önerebilirim bana herhangi bir sorun çıkarmadı bu zamana kadar.
159 NL P olanı mı?

Kendi sitesinde sensör kısmına 3311 yazmışlar o kafamı karıştırdı. Bir de genel olaraj Ajazz'lara hep malzeme kalıtesı kotu dıyorlar ama fıyat cok uygun.

159 apex ile aynı kasa sanırım, bir sorun yaşamadım sağlamlık olarak, tavsiye ederim

159 NL P olanı mı?

Kendi sitesinde sensör kısmına 3311 yazmışlar o kafamı karıştırdı. Bir de genel olaraj Ajazz'lara hep malzeme kalıtesı kotu dıyorlar ama fıyat cok uygun.
414716-2_50.webp

ajazz aj159 pro var memnunum. ama vxe r1 falan kullanyorsanız bir tık hafif gelebilir. 1kHz'de şarjı 1-1.5+ hafta götürüyor. sarj istasyonuna falan da koyunca max yarım saate şarj oluyor tuvalete falan gidince bile taksanız yine hatrı sayılır derecede doluyor

alinmaz

apex stok eklensin diye temuda yatıp kalkıyorduk. Hem pro hem apex kullandım şu an pro kullanıyorum mouse bana biraz mousepad seçiyor gibi geldi ben kronik olarak takılma yaşadım bir kaç yaşayan daha görmüştüm özetle güzel ürünler fiyatına göre

8k olsaydı alırdım sırf merakımı gidermek için. 1khz razer dh v2x hs gayet yeterli normalde.

Apex var sürekli 1000hzde kullanıyorum. İhtiyacınız varsa konudaki alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,847
Üyeler
197,067
Son üye
massivemad09
Geri