Maksiumum 151.000tl'ye Kadar Hazır Sistem Önerisi

Qwie

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, 151.000TL'ye kadar hazır sistem önerisi istiyorum. Sistemde monitör de olmalı. Ve monitör CURVED olmalı. Kulaklık, mouse, klavye vb gibi şeylere gerek yok. Kasa ve monitör. Bir de güncel sisteminden geçiş yapacağım için 2 adet M.2 SSD kullanmak istiyorum. Güncelde Kingston Fury Renegade M.2 1TB SSD var. Toplanacak sisteme de Samsung marka M.2 SSD eklemek istiyorum. Bilginiz olsun, sadece Nvidia ekran kartı olmalı, AMD işlemci olmalı. Güncel olarak düşündüğüm sistem görsele eklediğim sistemdir. Sadece monitör eklenecek, ona da 26.000 bütçe ayarladım, toplam bütçe 151.000. Güncel düşündüğüm, monitör hariç kasayı fotoğraf olarak bırakıyorum, buna bir de monitör alacağım ama sizden de öneriler beklerim, bu bütçeye daha iyisi var ise önerebilirsiniz.
1780822173945.webp

Son düzenleme:
Merhaba, 151.000TL'ye kadar hazır sistem önerisi istiyorum. Sistemde monitör de olmalı. Ve monitör CURVED olmalı. Kulaklık, mouse, klavye vb gibi şeylere gerek yok. Kasa ve monitör. Bir de güncel sisteminden geçiş yapacağım için 2 adet M.2 SSD kullanmak istiyorum. Güncelde Kingston Fury Renegade M.2 1TB SSD var. Toplanacak sisteme de Samsung marka M.2 SSD eklemek istiyorum. Bilginiz olsun, sadece Nvidia ekran kartı olmalı, AMD işlemci olmalı. Güncel olarak düşündüğüm sistem görsele eklediğim sistemdir. Sadece monitör eklenecek, ona da 26.000 bütçe ayarladım, toplam bütçe 151.000. Güncel düşündüğüm, monitör hariç kasayı fotoğraf olarak bırakıyorum, buna bir de monitör alacağım ama sizden de öneriler beklerim, bu bütçeye daha iyisi var ise önerebilirsiniz. Alıntıyı görüntüle
curved kesinlikle şart mı curvedli iyi monitörlerle birlikte bütçeni aşıyor
32 inç 4k düz olur mu

curved kesinlikle şart mı curvedli iyi monitörlerle birlikte bütçeni aşıyor
32 inç 4k düz olur mu
Yıllardır curved kullanıyorum, zaten monitörü hemen almayacağım. Kasayı aldıktan 2-3 ay sonra alacağım. Yollayabilirsiniz, incelerim. Düz monitör (flat) olmamalı.

Yıllardır curved kullanıyorum, zaten monitörü hemen almayacağım. Kasayı aldıktan 2-3 ay sonra alacağım. Yollayabilirsiniz, incelerim. Düz monitör (flat) olmamalı.
msi 341cqr x36 bakabilirsin gen 5 qd oled eğer vaktin varsa bunların aynı neslinin yeni modelleri de çıkacak onları bekleyebilirsin monitör için
monitör konusunda bilgili hocamız askere gitti onlar çıkana kadar gelir galiba
kasa olarak kendiniz parça parça toplamanız daha iyi olur anakartta fazla slot vs istiyorsunuz ama o şekilde indirimlerden yavaş yavaş birkaç ay sürer o yüzden indirimde hazır sistem almak da mantıklı

msi 341cqr x36 bakabilirsin gen 5 qd oled eğer vaktin varsa bunların aynı neslinin yeni modelleri de çıkacak onları bekleyebilirsin monitör için
monitör konusunda bilgili hocamız askere gitti onlar çıkana kadar gelir galiba
kasa olarak kendiniz parça parça toplamanız daha iyi olur anakartta fazla slot vs istiyorsunuz ama o şekilde indirimlerden yavaş yavaş birkaç ay sürer o yüzden indirimde hazır sistem almak da mantıklı
Hocam attığım sistem güzel, tam aradığım sistem. Anakartında da 2 adet m2 ssd slotu bulunuyor. Zaten 2tb ssd işimi görücektir. Tek problemim monitör konusu, güncel kullandığım 1920x1080 monitör bu sisteme bayağı aşağı kalacak ama yapacak bir şey yok 2-3 ay idare edicem artık sonra monitör bakacağım, dediğinizi de listeye ekledim, bakıcam.

Hocam attığım sistem güzel, tam aradığım sistem. Anakartında da 2 adet m2 ssd slotu bulunuyor. Zaten 2tb ssd işimi görücektir. Tek problemim monitör konusu, güncel kullandığım 1920x1080 monitör bu sisteme bayağı aşağı kalacak ama yapacak bir şey yok 2-3 ay idare edicem artık sonra monitör bakacağım, dediğinizi de listeye ekledim, bakıcam.
onun anakartı kötü ama b840 alınmaz, kasa neyse de psu çok kötü, işlemcisi de bu fiyata kötü
ve fazla pahalı

Neden ki? Ne gibi bir farkı oluyor ben tam tersine Curved monitörden düze geçtim özellikle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, 151.000TL'ye kadar hazır sistem önerisi istiyorum. Sistemde monitör de olmalı. Ve monitör CURVED olmalı. Kulaklık, mouse, klavye vb gibi şeylere gerek yok. Kasa ve monitör. Bir de güncel sisteminden geçiş yapacağım için 2 adet M.2 SSD kullanmak istiyorum. Güncelde Kingston Fury Renegade M.2 1TB SSD var. Toplanacak sisteme de Samsung marka M.2 SSD eklemek istiyorum. Bilginiz olsun, sadece Nvidia ekran kartı olmalı, AMD işlemci olmalı. Güncel olarak düşündüğüm sistem görsele eklediğim sistemdir. Sadece monitör eklenecek, ona da 26.000 bütçe ayarladım, toplam bütçe 151.000. Güncel düşündüğüm, monitör hariç kasayı fotoğraf olarak bırakıyorum, buna bir de monitör alacağım ama sizden de öneriler beklerim, bu bütçeye daha iyisi var ise önerebilirsiniz. Alıntıyı görüntüle
Sistem alınmaz bu arada o fiyata daha iyi ve kaliteli parçalarla toplarsın.

Neden ki? Ne gibi bir farkı oluyor ben tam tersine Curved monitörden düze geçtim özellikle.

Sistem alınmaz bu arada o fiyata daha iyi ve kaliteli parçalarla toplarsın.
Düz monitör gözümü çok yoruyor, zaten göz rahatsızlığım bulunuyor. Curved'de biraz olsun daha rahat ediyorum ve alıştım.
Sistem konusunda kesin kararımı vermedim zaten, daha iyisi var ise incelerim.

Düz monitör gözümü çok yoruyor, zaten göz rahatsızlığım bulunuyor. Curved'de biraz olsun daha rahat ediyorum ve alıştım.
Sistem konusunda kesin kararımı vermedim zaten, daha iyisi var ise incelerim.
Sistem konusunda hazır sistem olarak indirimli bir şey çıkar mı takip edin çıkmazsa da indirimli parça kovalayın tek tek toplarsınız. Monitör konusunda bilgili kişiler yardımcı olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qwie
Hocam bütçeni biraz aşıyor 156 bin TL fakat A dan Z ye kaliteli bir sistem. İşlemciyi değiştirebilirsin 9800x3D olmadığı için mecburen 9850 seçtim https://www.incehesap.com/el-capita...,19083,619028,1051362,1051827,2767109,1051815

Hocam bütçeni biraz aşıyor 156 bin TL fakat A dan Z ye kaliteli bir sistem. İşlemciyi değiştirebilirsin 9800x3D olmadığı için mecburen 9850 seçtim https://www.incehesap.com/el-capita...,19083,619028,1051362,1051827,2767109,1051815
Monitör dahil demişsin galiba pardon orayı görmedim.

Son düzenleme:
  • Beğen

Monitör dahil demişsin galiba pardon orayı görmedim.
Anakart B650 Eagle AX
İşlemci 7800x3D
Ekran kartı Gigabyte 5070Ti Eagle SFF
Ram Kingston 2x16 6000 Mhz CL30
SSD Corsair MP600 Pro NH 1TB
Soğutucu FSP MP7
Kasa tipini beğendiğin en ucuz kasayı seç
Tebilonun sitesinden ayrıyetten Corsair RM850x güç kaynağını sepete ekleyip firmaya sisteme bunu takmalarını söyle.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,256
Üyeler
197,166
Son üye
Mertens24253466
Geri