sonix383838
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Skoda Kodiaq 2019 elite paket için apple carplay adaptörüne ihtiyacım var en iyisi olsun istiyorum ne olabilir
Aracınız nedir birçok adaptör denedim hep kesildi donduBende bunu yaklasik 7 aydır falan kullaniyorum gözle görülür bir gecikme vs hissetmiyorum indirimde 900 TL'ye almistim parasını hakkediyor
![]()
Fenrir Garage Kablosuz Car Play Adaptörü Apple Ve Android Cihazlar Için, Wireless Carplay Çevirici - Fiyatı, Yorumları
Kablosuz Car Play Adaptörü Apple Ve Android Cihazlar Için, Wireless Carplay Çevirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
ford courıer hocam ben sadece ilk aldıgımda baglantı yaptım sonrasında araca bındıgımde wıfı ve bt acıyorum direk algılayıp bağlanıyorAracınız nedir birçok adaptör denedim hep kesildi dondu
Ben en son arabaya ayrı kablo aldım direkt ona bağlıyorum telefonu, kablosuz adaptörler çok sıkıntılı bazen otomatik bağlanmıyor sıcak havada kasma yapıyor falan uğraşmayı bıraktım.Aracınız nedir birçok adaptör denedim hep kesildi dondu