🔥İndirim Aj159 Nl P 3395 Sensör Fare 1.330 TL

Yeni hesap açınca 1.330 TL oluyor fare. Sizce nasıl fiyat alınır mı?

179 NLP versiyonu da 1.516 TL oluyor.
alınabilir bir ara kullanmıştım f/p mouse

Az kaldı yene mouse iade ettirceksiniz corsair m75 air kullanıyorum forum sayesinde 2 mouse değiştirdim , almayıncada insan en!i gibi hissediyor

aklıma o 1000 sayfalık konu geldi

Bu tarz ürünleri bir saygınlığı olan markadan almak ekonomik olarakta mental olarakta sizi yormaz.
Gittim mesela dermoshark mouse aldım M3 4k. Bir kaç ayda orta tekerlek tuşu bozuldu. Adamlar sol sağ tika iyi orta tekerleğe çöp switch koymuşlar. Bir elektronikciye yaptırdım kullanıyorum şuan. Demek istediğim şu bu tarz markalar maliyeti düşürmek için akıl almaz kurnazliklara başvururlar.

ajazz aj159 pro var memnunum. ama vxe r1 falan kullanyorsanız bir tık hafif gelebilir. 1kHz'de şarjı 1-1.5+ hafta götürüyor. sarj istasyonuna falan da koyunca max yarım saate şarj oluyor tuvalete falan gidince bile taksanız yine hatrı sayılır derecede doluyor
hocam bendede aynısı var fakat kullanırken takılıyor sizde oldumu acaba

159 apex ile aynı kasa sanırım, bir sorun yaşamadım sağlamlık olarak, tavsiye ederim
Bana da aynı gibi göründü
Çok sağlam malzeme hissiyatı güzel
İlk alındığında hafif böyle o sıfırlığın verdiği minimal pürüzlük gibi hissettiriyor malzemeden zamanla kullanınca yumuşuyor daha soft hissettiriyor avuç içinde

ajazz'ın mouselerini önermiyorum aula v9 pro'dan önceki mousemde çok takılma sorunları yaşadım başımı ağrıttı malzeme kalitesi çok kötü

ajazz'ın mouselerini önermiyorum aula v9 pro'dan önceki mousemde çok takılma sorunları yaşadım başımı ağrıttı malzeme kalitesi çok kötü
ben dahil 7-8 arkadaş bayadır aktif kullanıyoruz bir sıkıntı yok hiçbirimizde

hocam bendede aynısı var fakat kullanırken takılıyor sizde oldumu acaba
Çok nadiren oluyor ama şarjı bitmeye yakınken oluyor geçen sene ağustostan beri kullanıyorum pek bir sorun yok 2-4-8kHz'de şarjı normal olarak hızlı bitiyor ama onun dısında 1kHz'de ben 1-2 hafta şarja takmadan takılabiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,607
Üyeler
198,156
Son üye
cazan
Geri