🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Buhar makinesi alayim dedim basliklar vs eksik cikti ve asiri pisti..sanki yillardir bizim urunle bagazayi temizlemisler gibi. İade ettim

Az önce saat siparişi verdim önce online sipariş hattını aradım mağazadan bilgi alıp döneceğiz dedi mağazayı aradım saat calismiyo dedi çalışan müşteri hizmetleri tekrar arayıp saat üzerinde çizikler var dedi bende sipariş verdim nolcak şimdi

Ben de önce Konya Selçuk mağazasından apple watch series 10 aldım. İçinden icloud hesabı çıktı. Sonra Aksaray'dan iade edip, sivastaki series 10'u aldım. Telefon ile eşleştirdim. Şimdilik sorun yok. Cihazda çizik dahi yok, pili %100.

Az önce saat siparişi verdim önce online sipariş hattını aradım mağazadan bilgi alıp döneceğiz dedi mağazayı aradım saat calismiyo dedi çalışan müşteri hizmetleri tekrar arayıp saat üzerinde çizikler var dedi bende sipariş verdim nolcak şimdi
Yani siz isterseniz arayın onlar sizi aynı sipariş geçen kişiye yönlendirirler ona söylersiniz başka mağazadan bulursan yolla temiz veya iptal edebilirsin herhalde.

Ben de önce Konya Selçuk mağazasından apple watch series 10 aldım. İçinden icloud hesabı çıktı. Sonra Aksaray'dan iade edip, sivastaki series 10'u aldım. Telefon ile eşleştirdim. Şimdilik sorun yok. Cihazda çizik dahi yok, pili %100.
Kordon şarj aleti çıktı mı içinden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Watch 9 u mu aldınız hocam

Kordon şarj aleti çıktı mı içinden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Watch 9 u mu aldınız hocam
Konya'dan aldığımda kordonu vardı zaten. Konya'dan alınanı iade ederken kordonla birlikte iade etmiştim. Sivas'tan gelende kordon çıkmadı ama kordon ayarladılar sağolsunlar. Kordon için herhangi bir ek ücret vermedim.

+ Eskisi gibi yeni ürün sürülmesi eskilerin fiyatını düşürecek bir etken değil. Stok azaldıkça geriye daha yüksek fiyattaki ürünler kalacak.
MSRP fiyatı U7 270K dan yüksek, iyi gelmez o.

Am4 kullanan sayısı bir hayli fazla, bir o kadar kişi de bu sokete yeni işlemci gelmesini bekliyor. Adamlar bunu bilerek üretiyorlar.
Benzer durum lga 1700 işlemcilerin anakartlarında yaşandı. 5k idi z790lar, düşmesini beklerken fiyatlar tavan yaptı. (Dünya genelinde sadece Tr piyasası değil.)
Aksi bir durum için bir sebep göremiyorum. Varsa aydınlatın bilelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,097
Üyeler
197,129
Son üye
Emirh4nn
Geri