Yani siz isterseniz arayın onlar sizi aynı sipariş geçen kişiye yönlendirirler ona söylersiniz başka mağazadan bulursan yolla temiz veya iptal edebilirsin herhalde.Az önce saat siparişi verdim önce online sipariş hattını aradım mağazadan bilgi alıp döneceğiz dedi mağazayı aradım saat calismiyo dedi çalışan müşteri hizmetleri tekrar arayıp saat üzerinde çizikler var dedi bende sipariş verdim nolcak şimdi
Kordon şarj aleti çıktı mı içindenBen de önce Konya Selçuk mağazasından apple watch series 10 aldım. İçinden icloud hesabı çıktı. Sonra Aksaray'dan iade edip, sivastaki series 10'u aldım. Telefon ile eşleştirdim. Şimdilik sorun yok. Cihazda çizik dahi yok, pili %100.
Watch 9 u mu aldınız hocamAz önce saat siparişi verdim önce online sipariş hattını aradım mağazadan bilgi alıp döneceğiz dedi mağazayı aradım saat calismiyo dedi çalışan müşteri hizmetleri tekrar arayıp saat üzerinde çizikler var dedi bende sipariş verdim nolcak şimdi
Konya'dan aldığımda kordonu vardı zaten. Konya'dan alınanı iade ederken kordonla birlikte iade etmiştim. Sivas'tan gelende kordon çıkmadı ama kordon ayarladılar sağolsunlar. Kordon için herhangi bir ek ücret vermedim.Kordon şarj aleti çıktı mı içinden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Watch 9 u mu aldınız hocam
Samsun dakini almaya gittim 2 saat bekledik çalışmadı watch 10 aldım o yüzden oda çiziksizdi pil 100 çıktı şansımaBu Ümraniye ile Samsun’daki Watch 9 u kim aldı acaba![]()
Gerçekten bozuk muymuş o ya bende kandırıyorlar mı diye içime düşmüştüSamsun dakini almaya gittim 2 saat bekledik çalışmadı watch 10 aldım o yüzden oda çiziksizdi pil 100 çıktı şansıma
MSRP fiyatı U7 270K dan yüksek, iyi gelmez o.5800x3D tekrardan piyasaya sürülecek o düştüğünde eğer makul fiyattan düşerse 5600 lerin dip yapacağını düşünüyorum.
MSRP fiyatı U7 270K dan yüksek, iyi gelmez o.