Akko GH300 ve ATK Neptune N9 ve Wraith EVA Ben ATK Neptune N9 alacağımMerhabalar bana mikrofonu iyi olan kablosuz bir kulaklık lazım ne tavsiye edersiniz
kaç aydır kullanıyosun hocam bide mikrofan ve ped kalitesi nasıl![]()
MCHOSE X9 Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
Kullanıyorum gayet memnunum.
Hocam 4 aydır sanırım kullanıyorum ben gayet memnunum.beyaz olanı almıştım siyah olmadığı için.mikrofon pedi 1 haftada sarardı bende hem mikrofon pedini hemde kulak pedini siyah aldım ayriyetten taktım.tabii ki orjinal pedi daha konforluydu fakat deri olduğu için havalarda sıcak terletiyor hayliyle şuanda taktığım ped pek konforlu değil ama en azındsn fazla terletmiyor.kaç aydır kullanıyosun hocam bide mikrofan ve ped kalitesi nasıl
He anladım hocam ses kalitesi konusunda özellikle ses kasma konusunda nasılHocam 4 aydır sanırım kullanıyorum ben gayet memnunum.beyaz olanı almıştım siyah olmadığı için.mikrofon pedi 1 haftada sarardı bende hem mikrofon pedini hemde kulak pedini siyah aldım ayriyetten taktım.tabii ki orjinal pedi daha konforluydu fakat deri olduğu için havalarda sıcak terletiyor hayliyle şuanda taktığım ped pek konforlu değil ama en azındsn fazla terletmiyor.
Mikrofon kalitesi olarakda gayet iyi hatta mikrofonu biraz uzaklaştırıyorum yakın iken karşıya fazla ses gittiği için![]()