Gaming Monitör Önerisi (Acil Bugün Almam Gerekiyor) 6-8k Arası

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
8000
Merhabalar,

Yazılım mühendisiyim. Dün asus monitörüm bozuldu yaklaşık 4 yıldır kullanıyordum. Ekranda kırmızı yatay çizgiler oluşmaya başladı şimdi tamamen kayarak tüm ekranı kaplamaya başladılar, artık kullanılmaz hale geldi. Hem iş hem de hikayeli oyunlar oynuyorum arada film,dizi izliyorum hoparlörü de önemli. Ve acil almam gerekiyor işim gereği :D Bütçe olarak 8k ayırayim dedim çok uygun bir fırsat varsa üstüne de çıkabilirim. Önerileriniz varsa çok değerli olur benim için. Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartım: asus radeon 6650 xt

Son düzenleme:
Merhabalar,

Yazılım mühendisiyim. Dün asus monitörüm bozuldu yaklaşık 4 yıldır kullanıyordum. Ekranda kırmızı yatay çizgiler oluşmaya başladı şimdi tamamen kayarak tüm ekranı kaplamaya başladılar, artık kullanılmaz hale geldi. Hem iş hem de hikayeli oyunlar oynuyorum arada film,dizi izliyorum hoparlörü de önemli. Ve acil almam gerekiyor işim gereği :D Bütçe olarak 6-8k ayırayim dedim çok uygun bir fırsat varsa üstüne de çıkabilirim. Önerileriniz varsa çok değerli olur benim için. Şimdiden teşekkürler.

Hocam kesinlikle bu monitörü alın, iki gün önce ben de aldım ve gayet memnunum.

İnceleme videosu var, içini açıp gösteriyorlar, kesinlikle tek önerim bu.

Hocam kesinlikle bu monitörü alın, iki gün önce ben de aldım ve gayet memnunum.

İnceleme videosu var, içini açıp gösteriyorlar, kesinlikle tek önerim bu.
Ben biraz daha böyle bilindik markalar daha garantidir gibi yaklaşıyorum :D lg samsung vs. gibi. Asus bu konuda üzdü beni uzun süre kullanabileceğim bir şey arıyorum. Önerin için çok teşekkür ederim hemen inceliyorum.

Merhabalar,

Yazılım mühendisiyim. Dün asus monitörüm bozuldu yaklaşık 4 yıldır kullanıyordum. Ekranda kırmızı yatay çizgiler oluşmaya başladı şimdi tamamen kayarak tüm ekranı kaplamaya başladılar, artık kullanılmaz hale geldi. Hem iş hem de hikayeli oyunlar oynuyorum arada film,dizi izliyorum hoparlörü de önemli. Ve acil almam gerekiyor işim gereği :D Bütçe olarak 6-8k ayırayim dedim çok uygun bir fırsat varsa üstüne de çıkabilirim. Önerileriniz varsa çok değerli olur benim için. Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartın 8 gb olduğundan hikayeli oyunlar için 2k çözünürlük pek iyi olmaz o yüzden 24 inç 1080p bir monitör daha mantıklı. Şu model baya güzel yüksek renk doğruluğuna sahip ve tepki süresi gayet iyi. https://www.akakce.com/monitor/en-u...hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1046764760.html

Ekran kartın 8 gb olduğundan hikayeli oyunlar için 2k çözünürlük pek iyi olmaz o yüzden 24 inç 1080p bir monitör daha mantıklı. Şu model baya güzel yüksek renk doğruluğuna sahip ve tepki süresi gayet iyi. https://www.akakce.com/monitor/en-u...hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1046764760.html
Teşekkür ederim. Ekran kartı bilgisayarı değişmeyi düşünüyorum ya ilerde witcher 4 çıkmadan :D o yüzden ilerisi için de kullanışlı olur 2k da olsa bu fiyatlara var mıdır tabi bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu üçü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Teşekkür ediyorum. İlk defa gördüm bu markayı inceliyim sağol. Bu tür piyasadaki büyük markalar dışındaki ürünlerin garantisi, servisi vs. sıkıntı olmaz mı? Biraz başımı ağrıtmayacak bir şey arıyorum :D

Ben biraz daha böyle bilindik markalar daha garantidir gibi yaklaşıyorum :D lg samsung vs. gibi. Asus bu konuda üzdü beni uzun süre kullanabileceğim bir şey arıyorum. Önerin için çok teşekkür ederim hemen inceliyorum.
Hocam üründe kullanılan panel çok sağlam, videoyu izlerseniz görürsünüz. Benim bu monitörü önerme sebebim şu an fiyatının çok uygun olması ve ileriyi düşünmem.

Eğer bugün 1080p bir monitör alırsanız ileride yenilemek isteyeceksiniz ve bu fiyata bunun gibi bir ürün bulamayabilirsiniz.

Şu an 8 bin lira ama muadilleri 12 bin liradan başlıyor.

Teşekkür ederim. Ekran kartı bilgisayarı değişmeyi düşünüyorum ya ilerde witcher 4 çıkmadan :D o yüzden ilerisi için de kullanışlı olur 2k da olsa bu fiyatlara var mıdır tabi bilmiyorum.

bu üçü hakkında ne düşünüyorsunuz?
27 inç alacaksanız 2k çözünürlüğü olmasına dikkat edin. Attığınız LG full hd. Şu monitörü kullanan çok var forumda ayrı bir konu açıp sorabilirsiniz memnun musunuz diye https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-180-hz-ips-oyuncu-u-fiyati,1020200363.html en bütçe dostu 27 inç 2k ve alınabilir çamur olmayan model bu. Attığınız Gigabyte modelinden de baya bi daha iyi. Şurada karşılaştırması var

Ama yine de LG falan tarzı daha bilindik marka olsun diyorsanız bence doğru düzgün monitörler için 9 10k civarında bir bütçe ayarlamanız gerekiyor.

bence öyle bende 2 msi kullanıyorum tek bir samsung olede gecicem etrafımdada smasung ve samsungun oled monitorunu kullanan cok kisi var herhangi bir sıkıntı yasamadılar samsungun kendi sitesinden ya da amazondan alırsanız daha iyi olur bence ama koca samsung yani garanti ve herhangi bi sorunda size her turlu yardımcı oluyorlar

Teşekkür ederim güzel duruyor inceliyim. Yukarıdaki markalara nazaran samsung daha garanti değil mi?

Aoc 25G4SRE 24.5 bütçeni 500 TL aşıyor ama alabilirsin. Sadece pivot ve yükseklik ayarı yok , onun için de monitör standı alabilirsin ya da bu modelin Aoc 24.5 25G4SXU birebir aynı sadece ayakları farklı modeli var o da bundan 500 TL daha pahalı.

Geri