Mustafaglr
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba daha önce amazon depo üzerinden kullanılmış yeni gibi ekran kartı alan oldu mu? Rtx 5070 aldım nelere dikkat etmem lazım bilgilendirir misiniz teşekkürler.
Video kesin çekerim 15 gün iade hakkım varmış.Açarken video çek.
Zaten iade hakkın var. Sıkıntı olursa verirsin iade.
Sıkıntısız gelirde iade ile uğraşmam umarım amazon şimdiye kadar üzmedi ama hayırlısıdikkat et iadelerde mağdur olma şikayet varda baya çoğalmış para iadesi konuları![]()
gene temkinli davranmakta fayda var ne olur ne olmazVideo kesin çekerim 15 gün iade hakkım varmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sıkıntısız gelirde iade ile uğraşmam umarım amazon şimdiye kadar üzmedi ama hayırlısı
Sanmam sorun olacağını.Video kesin çekerim 15 gün iade hakkım varmış.
Sıkıntısız gelirde iade ile uğraşmam umarım amazon şimdiye kadar üzmedi ama hayırlısı
15 günmüş müşteri hizmetleri öyle söyledi.Depo ürünlerinde iade sorunu yaşayan duymadım şu ana kadar. 30 gün süreniz var.
Valla 5070msi gaming trio modelini 30000tl ye aldım hemde taksit fırsatı var işime geldi açıkçası vatanda parafkart istiyor o da olmadığı için başka seçenek kalmadı.Amazon Depo ürünlerinin mantığını kafam almıyor, fiyat avantajı desen çok cüz-i, sıfırını almak çok daha mantıklı, garanti desen 1 yıl, ne bilim, alan arkadaşları anlayamıyorum.
Ben hiç almadım, Amazon bu anlayışla devam etttiği sürece de depo ürünlerini almayı düşünmüyorum.
30 gün hocam, sizin mh nin kafası başka yerdeymiş herhalde.15 günmüş müşteri hizmetleri öyle söyledi.
Sende ki fiyat avantajı iyiymiş, değerlendirilebilir, bana denk gelen ürünlerde 2k civarı anca oluyur, komik...15 günmüş müşteri hizmetleri öyle söyledi.
Valla 5070msi gaming trio modelini 30000tl ye aldım hemde taksit fırsatı var işime geldi açıkçası vatanda parafkart istiyor o da olmadığı için başka seçenek kalmadı.
değişti o 14 güne çektiler30 gün hocam, sizin mh nin kafası başka yerdeymiş herhalde.