mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,107
Herkese merhabalar bugün sizlere detaylı f/p mouse önerilerimi göstereceğim bütçe aralığı 1000 tl ile 5000 tl arasında olacak genellikle f/p mouseları koymaya çalışacağım takıldığınız bu f/p değil dediğiniz veya öneriniz varsa ekliyebilirim güzel olacağını umuyorum sizin yorumlarınızıda bekliyorum bazı yerlerde yanlış olabilir onlarıda belirtirseniz sevinirim (bilgi hatası yazım hatası vb.) her bütçede 5 tane olacak en iyi mouse hangisi ise onu sonda belirteceğim fiyatlar küçükten büyüğe göre olacak ve fiyatlarını vereceğim ayrıca sormak istediğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz öneri vereceğim sitelerin indirim kodlarınıda bırakıyorum bakarsınız not:eğer tutarsa klavye mouse ve kulaklık içinde bir rehber yapacağım (not: bonus mouselar eklenecektir ama detay verilmeyecek.)
kaynakların hepsi markaların kendi sitesinden alınmıştır.
wraith:MERO gaminggen.tr:efeseneq meyer:efeseneq
şimdi 1000-2000 civarındaki mouselara bakalım
HER BÜTÇEYE UYGUN MOUSE ÖNERİLERİ
BÜTÇE : 1000-2000 ARASI
MOUSE 1:VXE Dragonfly V3 Pro Wireless Mouse 1399 TL
bu fiyatta bulabileceğiniz en iyi mouse PAW 3370 dengi olan paw 3395se modelini kullanıyor mcu olarak atknın kendi mcusunu seçmişler switch sesi sesli olabilir siwtich sesini aşağıdaki videodanda bakabilirsiniz batarya iyi 1000hz de 120 saat götürür diye geçiyor atk a9 bunun rakibi eğer şekil için g305 iyise bunu alabilirsiniz
dakika 5.08
MOUSE 2:ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse 1,899.00 TL 4.9
a9 plusa benziyen bir mouse ikisi arasında ağırlık batarya ve switch farkı var sadece bataryanın farkını anlarsınız 500 mahlık bataryası var gayet yeterli alınabilir atk a9 plusdan biraz daha ağır switch olarak testinide bırakıyorum shape olrakta viper v3 pro klonudur kendisi
dakika 5.04
MOUSE 3:Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse 1,949.00 TL
şuan da en f/p mouse bence bu alabilirseniz 2000 tl civarındaki en iyi mouse budur Nordic 52840 MCU ve PAW 3395 kullanılmış bu fiyatta bu ikiliyi bulmak zor ayrıca 4khz e kadar destekliyor ama içinden 1k hz destekleyen dongle çıkıyor yani 700 800 lira daha verip almanız lazım ama 1 k hzde takılırım diyorsanız en mantıklı seçenek budur ağırlık olarakta 55 gramlık bir ağırlığı var hemen hemen atk x1 kadar
MOUSE 4:LOGITECH G305 1.679 TL
gelelim neredeyse herkesin kullandığı mouse'a hero sensör kullanıyor g305 bataryası olarakta 250 saate kadar götürebiliyor 99 gram ağırlığında bir köfte ekmek çıkıyor bundan HER ıps olarakta testlerde 400 IPS üzerine çıkmış bir mouse mouse 1 mi bu mu derseniz bütçe varsa bunu alın yoksa vxe r3 pro dan devam switch testi aşağıda
MOUSE 5: ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse 1,899.00 TL
şahsen kendim kullanıyorum ve memnunum bataryası çok uzun süre gidiyor 6 saatlik kullanımda yüzde 100'den yüzde 98'e düştü baya iyi gidiyor switchleri aşırı sesli değil bana göre ben switch sesine çok takılmıyorum sensör olarak PAW 3395 kullanıyor sensör olarakta HiSilicon NearLink kullanıyor 1k hz'e kadar destekliyor ağırlığıda yine x1 kadar bütçeniz varsa bunada bakabilirsiniz.switch testi aşağıda
dakika:7.17
BÜTÇE:2000-3500 ARASI MOUSE ÖNERİLERİ
MOUSE 1:Scyrox V8 8K Wireless Mouse 3,499.00 TL
bunun v6 olanını kullandım aralarında zaten shape farkı dışında bir ağırlık farkı var başkada bişey yok birde v6 olanıda ekliyeceğim isteyen bakabilir. özelliklere gelince paw 3950 sensör Nordic 52840 mcu kullanıyor nordic 54 ile arasındaki farkı anlamazsınız bile çoğu kişi alıyor scyrox v6 ve v8 i beğenilen bir mouse ama batarya kısmından biraz düşük kalımış 250 mahlık bir bataryası var yetermi bilmiyorum switch olarak omron optik switch kullanılmış scyrox v8in ağırlığı 39 gram v6 ise 40 gram bence hafifler orasıda size kalmış switch testi aşağıda
dakika:6.38
MOUSE 2: Scyrox V6 8K Wireless Mouse 3,499.00 TL
scyrox v8 in videosunda switch testi var. özellikleri nerdeyse aynı
MOUSE 3:Wraith W1 Wireless Mouse 3,599.00 TL
wraith güzel bir mouse yapmış yani malzeme kalitesi falan nasıldır bilmiyorum ama tanıdıklarımdan duyduğuma göre güzel mouse forumda da kullanan bir kaç arkadaş var PAW 3950 sensör kullanmışlar keşke mcu konusunda nordic kullansaylardı ama bu da idare eder mcusu pixart flagship mcu bunun en sevdiğim yönü kontrol paneli baya güzel olmuş görünüşüde baya iyi bataryası değişebiliyor isterseniz 600mah iseterseniz 250 mah ağırlık bundan dolayı değişebilir ağırlıklarınıda alta bırakıyorum son olarak switch olarak ttc optical switch kullanılmış test aşağıda
ağırlık:
W1:
51±3g (250 mAh)
56±3g (600 mAh)
W1 Freestyle [Yan Tuşlu]:
51±3g (250 mAh)
56±3g (600 mAh)
W1 Freestyle [Yan Tuşsuz]:
47±3g (250 mAh)
52±3g (600 mAh)
https://www.youtube.com/watch?v=5sUxPfPLlB0
dakika:11.57
MOUSE 4: ATK Blazing Sky Z1 V2 Wireless Mouse 3,699.00 TL
Gelelim bu bütçede alınabilecek en iyi mouse a gpx 2 dex sensör olarak en iyisini kullanıyorlar Pixart PAW 3950 Ultra mcu olarak Nordic 54L15 bu combo ilerde göreceğiniz diğer pahalı mouselarda bulunan combo olur. ağırlığı 56 gram switch olarak omron optical switch kullanıyorlar ve batarya batarya konusunda 500 mahlık bir batarya var. 1000 hzde atknın kendi sitesinde 500 saatten fazla gittiğini söylüyor ne kadar doğru bilmiyorum switch testi aşağıda
www.youtube.com
dakika:3.53
BÜTÇE:3500-5000 ARASI MOUSE ÖNERİLERİ
MOUSE 1:ATK Dragonfly A9 Air Wireless Mouse 3,899.00 TL
evet gelelim 3500-5000 lira arasındaki mouselara bu mouseu kendim aktif olarak kullandığım için listeye ekliyorum. mouse olarak bence f/p anlamında en iyi mouse olabilir. Özelliklerine gelelim sensör olarak PAW 3950 Ultra sensörü piyasadaki modlanmış en iyi sensör mcu olarak Nordic 54L15 piyasadaki en iyi mculardan biri batarya olarak az kalmış 8 k da az gidiyor 300 mah ağırlık olarak a9 serisinin en hafifi diye geçiyor 50 switch olarak sesi orta bence ATK SwiftLight Optical Switch kullanmışlar. (not:eğer bataryası biraz daha fazla olsun istiyorsanız ultimate modeli uygun olacaktır aralarında switch dışında bir fark yok. switch testi aşağıda
www.youtube.com
dakika:6.19
MOUSE 2:ATK Dragonfly Y9 Wireless Mouse 3,999.00 TL
gelelim wraithten koyacağım son mousea atk y9 şekil olarak üstten bakınca gpx2 ye benziyor evet ama önden bakınca gpx2 dex olduğunu görebilirsiniz lafı uzatmadan özelliklerine geçiyorum.sensör olarak paw3950 ultra pixartın en iyi sensörü mcu olarak nordicin en iyi mcularından biri olan nordic 54L15 mcusunu kullanıyorlar. ağırlığı ise 50 gram switch olarakta ttc gold kullanılmış. batarya konusuna geldiğimizde 800 mah lık devasa bir bataryası var kendi sitesinde 800 saat üzerinde götürdüğünü söylüyor switch testi aşağıda
www.youtube.com
dakika:9.18
MOUSE 3:Attack Shark R2 Superlight 4.250 TL
atk sıktı biraz o yüzden farklı bir mouse önereyim dedim. Gelelim özelliklerine sensör olarak düz PAW 3950 sensörünü kullanmışlar. MCU'ya mcu olarak Broadcom BK3633 mcusu kullanılmış nordic 52840 muadili bataryası 500 mah yeter mi size kalmış ağırlık olarak baya hafif 45 gram magnezyum kasa kullanılmış o yüzden bunu seçtim öncedende kullanmıştım.switch olarak omron optik switch tercih edilmiş ses testi aşağıda
dakika:6.14
MOUSE 4:Attack Shark R5 Ultra 3.750 TL
bu bütçedeki en düşük carbon fiber mouselardan biri forumda kullan @Kosovar vardı daha detaylı bilgiyi o versin. özelliklerine gelelim sensör olarak PAW 3950 MAX kulanılmış en üst sensörlerden biri mcu bakımından Nordic 52840 kullanılmış gayet yeterli 8000 hz için switch olarak r2 ile aynı switch omron optik switch kullanmışlar bataryada 500 mah lık bir bataryası var yeterli bana göre switch testi aşağıda
www.youtube.com
dakika:3.33
MOUSE 5:Attack Shark X11 ULTRA Karbon Fiber 4.499 TL
Listede hiç karbon fiber mouse göremedim o yüzden eklemek istedim çok uzatmadan özellikleriyle başlıyorum. Sensör olarak PAW 3950 MAX sensörü kullanılmış en iyi sensörlerden biri mcu kısmına geldiğimizde nordicin en iyi mcularından biri olan Nordic 54L15 mcusu kullanılmış güzel bir kombinasyon switch kısmına gelince omron optik switchleri görüyoruz attack shark genellikle omron optik switch kullandığını görüyoruz biraz ağır bir mouse 62 gram bana göre biraz ağır batarya konusuna gelince 500 mahlık bir bataryası var yeterlidir standart kullanımda 260 saat götürür. Switch testi aşağıda
BONUS MOUSELAR
(bu bölüm 5 mousetan oluşmakta ve detay verilmemektedir.)
MOUSE 1:Logitech G PRO X Superstrike 9.449,00 TL
bana göre en iyi mouse
MOUSE 2:Logitech G PRO X Superlight 2 DEX 5.249,00 TL
logitechin alınabilecek bir diğer mouseu
MOUSE 3:Logitech G PRO X Superlight 2C 5.533,50 TL
MOUSE 4:Razer Viper V3 Pro 5.499,00 TL
Razerın f/p açısından alınabilecek en iyi mouselarından biri
MOUSE 5:Razer Viper V4 Pro 9.888,06 TL
Paranız varsa alınabilecek mouselardan ikincisi (birinci superstrike)
SİZLERİN ÖNERİLERİ
ulugames.com.tr
@Margot Robbie adlı arkadaşın önerisi
kaynakların hepsi markaların kendi sitesinden alınmıştır.
wraith:MERO gaminggen.tr:efeseneq meyer:efeseneq
şimdi 1000-2000 civarındaki mouselara bakalım
HER BÜTÇEYE UYGUN MOUSE ÖNERİLERİ
BÜTÇE : 1000-2000 ARASI
MOUSE 1:VXE Dragonfly V3 Pro Wireless Mouse 1399 TL
bu fiyatta bulabileceğiniz en iyi mouse PAW 3370 dengi olan paw 3395se modelini kullanıyor mcu olarak atknın kendi mcusunu seçmişler switch sesi sesli olabilir siwtich sesini aşağıdaki videodanda bakabilirsiniz batarya iyi 1000hz de 120 saat götürür diye geçiyor atk a9 bunun rakibi eğer şekil için g305 iyise bunu alabilirsiniz
dakika 5.08
MOUSE 2:ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse 1,899.00 TL 4.9
a9 plusa benziyen bir mouse ikisi arasında ağırlık batarya ve switch farkı var sadece bataryanın farkını anlarsınız 500 mahlık bataryası var gayet yeterli alınabilir atk a9 plusdan biraz daha ağır switch olarak testinide bırakıyorum shape olrakta viper v3 pro klonudur kendisi
dakika 5.04
MOUSE 3:Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse 1,949.00 TL
şuan da en f/p mouse bence bu alabilirseniz 2000 tl civarındaki en iyi mouse budur Nordic 52840 MCU ve PAW 3395 kullanılmış bu fiyatta bu ikiliyi bulmak zor ayrıca 4khz e kadar destekliyor ama içinden 1k hz destekleyen dongle çıkıyor yani 700 800 lira daha verip almanız lazım ama 1 k hzde takılırım diyorsanız en mantıklı seçenek budur ağırlık olarakta 55 gramlık bir ağırlığı var hemen hemen atk x1 kadar
MOUSE 4:LOGITECH G305 1.679 TL
gelelim neredeyse herkesin kullandığı mouse'a hero sensör kullanıyor g305 bataryası olarakta 250 saate kadar götürebiliyor 99 gram ağırlığında bir köfte ekmek çıkıyor bundan HER ıps olarakta testlerde 400 IPS üzerine çıkmış bir mouse mouse 1 mi bu mu derseniz bütçe varsa bunu alın yoksa vxe r3 pro dan devam switch testi aşağıda
MOUSE 5: ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse 1,899.00 TL
şahsen kendim kullanıyorum ve memnunum bataryası çok uzun süre gidiyor 6 saatlik kullanımda yüzde 100'den yüzde 98'e düştü baya iyi gidiyor switchleri aşırı sesli değil bana göre ben switch sesine çok takılmıyorum sensör olarak PAW 3395 kullanıyor sensör olarakta HiSilicon NearLink kullanıyor 1k hz'e kadar destekliyor ağırlığıda yine x1 kadar bütçeniz varsa bunada bakabilirsiniz.switch testi aşağıda
dakika:7.17
BÜTÇE:2000-3500 ARASI MOUSE ÖNERİLERİ
MOUSE 1:Scyrox V8 8K Wireless Mouse 3,499.00 TL
bunun v6 olanını kullandım aralarında zaten shape farkı dışında bir ağırlık farkı var başkada bişey yok birde v6 olanıda ekliyeceğim isteyen bakabilir. özelliklere gelince paw 3950 sensör Nordic 52840 mcu kullanıyor nordic 54 ile arasındaki farkı anlamazsınız bile çoğu kişi alıyor scyrox v6 ve v8 i beğenilen bir mouse ama batarya kısmından biraz düşük kalımış 250 mahlık bir bataryası var yetermi bilmiyorum switch olarak omron optik switch kullanılmış scyrox v8in ağırlığı 39 gram v6 ise 40 gram bence hafifler orasıda size kalmış switch testi aşağıda
MOUSE 2: Scyrox V6 8K Wireless Mouse 3,499.00 TL
scyrox v8 in videosunda switch testi var. özellikleri nerdeyse aynı
MOUSE 3:Wraith W1 Wireless Mouse 3,599.00 TL
wraith güzel bir mouse yapmış yani malzeme kalitesi falan nasıldır bilmiyorum ama tanıdıklarımdan duyduğuma göre güzel mouse forumda da kullanan bir kaç arkadaş var PAW 3950 sensör kullanmışlar keşke mcu konusunda nordic kullansaylardı ama bu da idare eder mcusu pixart flagship mcu bunun en sevdiğim yönü kontrol paneli baya güzel olmuş görünüşüde baya iyi bataryası değişebiliyor isterseniz 600mah iseterseniz 250 mah ağırlık bundan dolayı değişebilir ağırlıklarınıda alta bırakıyorum son olarak switch olarak ttc optical switch kullanılmış test aşağıda
ağırlık:
W1:
51±3g (250 mAh)
56±3g (600 mAh)
W1 Freestyle [Yan Tuşlu]:
51±3g (250 mAh)
56±3g (600 mAh)
W1 Freestyle [Yan Tuşsuz]:
47±3g (250 mAh)
52±3g (600 mAh)
https://www.youtube.com/watch?v=5sUxPfPLlB0
dakika:11.57
MOUSE 4: ATK Blazing Sky Z1 V2 Wireless Mouse 3,699.00 TL
Gelelim bu bütçede alınabilecek en iyi mouse a gpx 2 dex sensör olarak en iyisini kullanıyorlar Pixart PAW 3950 Ultra mcu olarak Nordic 54L15 bu combo ilerde göreceğiniz diğer pahalı mouselarda bulunan combo olur. ağırlığı 56 gram switch olarak omron optical switch kullanıyorlar ve batarya batarya konusunda 500 mahlık bir batarya var. 1000 hzde atknın kendi sitesinde 500 saatten fazla gittiğini söylüyor ne kadar doğru bilmiyorum switch testi aşağıda
Is This The Best Budget Ergo Mouse? ATK Z1 V2 Review
I reviewed the original Z1 and had a lukewarm takeaway. This version of the mouse definitely stepped it up in a handful of areas, and I came away impressed!C...
BÜTÇE:3500-5000 ARASI MOUSE ÖNERİLERİ
MOUSE 1:ATK Dragonfly A9 Air Wireless Mouse 3,899.00 TL
evet gelelim 3500-5000 lira arasındaki mouselara bu mouseu kendim aktif olarak kullandığım için listeye ekliyorum. mouse olarak bence f/p anlamında en iyi mouse olabilir. Özelliklerine gelelim sensör olarak PAW 3950 Ultra sensörü piyasadaki modlanmış en iyi sensör mcu olarak Nordic 54L15 piyasadaki en iyi mculardan biri batarya olarak az kalmış 8 k da az gidiyor 300 mah ağırlık olarak a9 serisinin en hafifi diye geçiyor 50 switch olarak sesi orta bence ATK SwiftLight Optical Switch kullanmışlar. (not:eğer bataryası biraz daha fazla olsun istiyorsanız ultimate modeli uygun olacaktır aralarında switch dışında bir fark yok. switch testi aşağıda
İşte Şimdi Tam Olmuş ✅ | En İyi Superlight 2 Klonu ?? | ATK A9 AIR ve A9 Ultimate Mouse İncelemesi
Selamlar, bu videoda ATK A9 serisine yeni gelen A9 Ultimate - A9 Air ve A9 Ultra Max 2.0 mouselarının incelemesini yaptım. Güzel bir yenileme olmuş özellikl...
MOUSE 2:ATK Dragonfly Y9 Wireless Mouse 3,999.00 TL
gelelim wraithten koyacağım son mousea atk y9 şekil olarak üstten bakınca gpx2 ye benziyor evet ama önden bakınca gpx2 dex olduğunu görebilirsiniz lafı uzatmadan özelliklerine geçiyorum.sensör olarak paw3950 ultra pixartın en iyi sensörü mcu olarak nordicin en iyi mcularından biri olan nordic 54L15 mcusunu kullanıyorlar. ağırlığı ise 50 gram switch olarakta ttc gold kullanılmış. batarya konusuna geldiğimizde 800 mah lık devasa bir bataryası var kendi sitesinde 800 saat üzerinde götürdüğünü söylüyor switch testi aşağıda
ATK Y9 Pro Max Review | Excelente Ergo Mouse Clone do Superlight DEX
Onde comprar: https://s.click.aliexpress.com/e/_c3qP7RedGrupo de promoções, bazar e planilha:https://linktr.ee/ulfzeraMeus Periféricos: Mouse https://tidd.ly...
MOUSE 3:Attack Shark R2 Superlight 4.250 TL
atk sıktı biraz o yüzden farklı bir mouse önereyim dedim. Gelelim özelliklerine sensör olarak düz PAW 3950 sensörünü kullanmışlar. MCU'ya mcu olarak Broadcom BK3633 mcusu kullanılmış nordic 52840 muadili bataryası 500 mah yeter mi size kalmış ağırlık olarak baya hafif 45 gram magnezyum kasa kullanılmış o yüzden bunu seçtim öncedende kullanmıştım.switch olarak omron optik switch tercih edilmiş ses testi aşağıda
dakika:6.14
MOUSE 4:Attack Shark R5 Ultra 3.750 TL
bu bütçedeki en düşük carbon fiber mouselardan biri forumda kullan @Kosovar vardı daha detaylı bilgiyi o versin. özelliklerine gelelim sensör olarak PAW 3950 MAX kulanılmış en üst sensörlerden biri mcu bakımından Nordic 52840 kullanılmış gayet yeterli 8000 hz için switch olarak r2 ile aynı switch omron optik switch kullanmışlar bataryada 500 mah lık bir bataryası var yeterli bana göre switch testi aşağıda
F/P KARBON FİBER MOUSE | Attack Shark R5 Ultra
#reklam ⚡️Mouse Linki: http://bit.ly/3IKb9EE✅️ "ŞİMŞEK" kodunu kullanarak ekstra indirim almayı unutma!Uygun fiyatlı ama üst seviye oyuncu faresi arayanlar i...
MOUSE 5:Attack Shark X11 ULTRA Karbon Fiber 4.499 TL
Listede hiç karbon fiber mouse göremedim o yüzden eklemek istedim çok uzatmadan özellikleriyle başlıyorum. Sensör olarak PAW 3950 MAX sensörü kullanılmış en iyi sensörlerden biri mcu kısmına geldiğimizde nordicin en iyi mcularından biri olan Nordic 54L15 mcusu kullanılmış güzel bir kombinasyon switch kısmına gelince omron optik switchleri görüyoruz attack shark genellikle omron optik switch kullandığını görüyoruz biraz ağır bir mouse 62 gram bana göre biraz ağır batarya konusuna gelince 500 mahlık bir bataryası var yeterlidir standart kullanımda 260 saat götürür. Switch testi aşağıda
BONUS MOUSELAR
(bu bölüm 5 mousetan oluşmakta ve detay verilmemektedir.)
MOUSE 1:Logitech G PRO X Superstrike 9.449,00 TL
bana göre en iyi mouse
MOUSE 2:Logitech G PRO X Superlight 2 DEX 5.249,00 TL
logitechin alınabilecek bir diğer mouseu
MOUSE 3:Logitech G PRO X Superlight 2C 5.533,50 TL
MOUSE 4:Razer Viper V3 Pro 5.499,00 TL
Razerın f/p açısından alınabilecek en iyi mouselarından biri
MOUSE 5:Razer Viper V4 Pro 9.888,06 TL
Paranız varsa alınabilecek mouselardan ikincisi (birinci superstrike)
SİZLERİN ÖNERİLERİ
Incott G23 V2 Hot Swap Wireless Mouse
Incott G23 V2 Pro / G23 V2 SE Model G23 V2 Pro G23 V2 SE Sensör PAW3950 ES King + PAR2862 MCU PAW3395 Switch Incott x Huano Purple Lightning Huano 100M Ömürlü DPI 45000 DPI 26000 DPI IPS / G 750 IPS / 50G 650 IPS / 50G Polling Rate 8000Hz (Dahil) 8000Hz (8K Alıcı Harici Satılır) Ağırlık 55gr ±3...
ulugames.com.tr
Ekler
Son düzenleme: