Siparişim Hangi Gün Verilir

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
515
merhaba perşembe günü s26u aldım fakat cuma cumartesi ve pazartesi kargoya verilmedi neden acaba yani ben cuma verirler pazartesi gelir diye arkadaştan telefon aldım yani vermeme sebepleri nedir trendyoldan aldığım ekran koruması daha erken geldi teslim tarihi yarın gözüküyor kargoya vermemişler ne zaman verirler ne yapmamız lazzım

merhaba perşembe günü s26u aldım fakat cuma cumartesi ve pazartesi kargoya verilmedi neden acaba yani ben cuma verirler pazartesi gelir diye arkadaştan telefon aldım yani vermeme sebepleri nedir trendyoldan aldığım ekran koruması daha erken geldi teslim tarihi yarın gözüküyor kargoya vermemişler ne zaman verirler ne yapmamız lazzım
satıcı ve site ne

Detay olmadan ancak Allah bilir hocam

satıcı ve site ne
Detay olmadan ancak Allah bilir hocam
haklısınız beyin yoruluyor mesai çıkışı kusura bakmayın samsung resmi sitesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biz bunu nereden bilebiliriz kral tam olarak
başka platformda olsaydık nerden öğreniceğini söylerdim ama senin gibilere laf anlatmaktan bıktım aynı olayı yaşıyan bilgisi olan orada çalışan olabilir platformda

Samsung resmi sitesi olduğundan emin misin? Firmalar bazen özel kurye kullanıyor. Teslimatı yapıyorlar genelde.
evet eminim resmi siteden aldım sorun yaşamıyayım diye bu parayı veriyorsak bence trendyoldan hızlı gelmeli

evet eminim resmi siteden aldım sorun yaşamıyayım diye bu parayı veriyorsak bence trendyoldan hızlı gelmeli
Hocam Samsung resmi sitesinden bişey almadım ama orijinal siteden aldığını eminiz dimi. Bu kadar uzun kargolama süresi olamaz çünkü

Müşteri hizmetlerini aramayı denedin mi? :) Genelde olması gereken sürede gelmesi lazım. Eğer teslim tarihi yarın ise yarın gelir. Bu tarz büyük firmalar erken gönderi yapmaz. Fakat teslim tarihindeki gün teslim olur genelde.

Hocam Samsung resmi sitesinden bişey almadım ama orijinal siteden aldığını eminiz dimi. Bu kadar uzun kargolama süresi olamaz çünkü
Müşteri hizmetlerini aramayı denedin mi? :) Genelde olması gereken sürede gelmesi lazım. Eğer teslim tarihi yarın ise yarın gelir. Bu tarz büyük firmalar erken gönderi yapmaz. Fakat teslim tarihindeki gün teslim olur genelde.
müşteri hizmetleri dhlye verileceğini iletti samsungdan aldım eğer kargoya verilmediyse yarın nasıl gelicek Erzurumdayım kesin gecikicek hocam telefon yok sıkıntı oluyor şuanda

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-06-08 181505.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-08 181505.webp
    17 KB · Hit: 20
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,869
Üyeler
198,208
Son üye