Ets2 Vs. İçin Keyif Amaçlı Direksiyon Seti Önerisi

Yok arkadaş Moza ile PXN arasında kalmıştı. Ben olsam Simracing yapmayacaksam VD4 alırdım. Genel kullanıma daha uygun ve daha ucuz. VD6 kullanıcısı olarak söylüyorum 😄
vd4 e zam gelmeden dün sipariş ettim. kargoyu bekliyorum. :)

Dediklerine göre önerebileceğim marka Truhstmaster olacaktır tam bi model öneremem çünkü 13 den başlıyor 30 a kadar yolu var ve direksyon tipler vs de farklı markanın 2 3 setini incele al derim

Dediklerine göre önerebileceğim marka Truhstmaster olacaktır tam bi model öneremem çünkü 13 den başlıyor 30 a kadar yolu var ve direksyon tipler vs de farklı markanın 2 3 setini incele al derim
Hocam siz her denilene inanmayın :D Onu diyenlerin güncel modeller hakkında fikri yok çünkü. Konu sahibi alabileceği en iyi direksiyon setini almış bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız umarım :D
vd4 e zam gelmeden dün sipariş ettim. kargoyu bekliyorum. :)

Hocam siz her denilene inanmayın :D Onu diyenlerin güncel modeller hakkında fikri yok çünkü. Konu sahibi alabileceği en iyi direksiyon setini almış bile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız umarım :D
Hocam arkadaş şu şuşu özellik de olsun satarsam kolay satim dedi ya bende o arkadaşın dediklerine göre bunu alabilirisn dedim.
Açıkçası pch donanım arşivi storylerinde truhstmaster ın direksiyon setlerini genel olarak paylaşıyuoduda logitechden kötümü acaba?
Güncel olarak ne var bide piyasada benim bildiğim bi Truhstmaster bide Logitech var

Hocam arkadaş şu şuşu özellik de olsun satarsam kolay satim dedi ya bende o arkadaşın dediklerine göre bunu alabilirisn dedim.
Açıkçası pch donanım arşivi storylerinde truhstmaster ın direksiyon setlerini genel olarak paylaşıyuoduda logitechden kötümü acaba?
Güncel olarak ne var bide piyasada benim bildiğim bi Truhstmaster bide Logitech var
Hocam Direct Drive setler var artık. Thrustmaster ve Logitech'in kullandığı motorlar eskidi. Onlar çıkalı 10 yıl oldu. Şuan Direct Drive motor kullanan Moza ve PXN modellerini öneriyoruz.

Merak ettiyseniz aşağıdaki konuya göz gezdirebilirsiniz.

Hocam Direct Drive setler var artık. Thrustmaster ve Logitech'in kullandığı motorlar eskidi. Onlar çıkalı 10 yıl oldu. Şuan Direct Drive motor kullanan Moza ve PXN modellerini öneriyoruz.

Merak ettiyseniz aşağıdaki konuya göz gezdirebilirsiniz.
Hocam okudum ve cidden etkilendim 2 senedir aktif takip etmiyorum. Ve bunların erişilebilirliğinin daha makul düzeye geldiğinide şimdi öğrenmiş oldum teşekkürler ihtiyacım olursa aklımın bi kenarında artık

Geri