RTX 2060 Sisteme Ekran Kartı Yükseltmesi

Mrflash

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
30000
Selam sistemim:
A320 H anakart.
Ryzen 5 5600X.
RTX 2060 6 GB.
XPG Gammix D10 + D30 8+8 16 GB RAM.
Kioxia 1TB SSD.
FSP 500W AHBC.
Bu sistem hafiften oyunlarda yetmemeye başladı hem de dış kasam dandik bir kasa olduğu için mesh tarafı paslandı ben de bu sebepten 30k bütçe ile şu parçaları almaya karar verdim.
Asus Dual Amd Radeon Rx 9060xt 16gb Dual-rx9060xt-16g-whıte Gddr6 Aeae2asu0023 24.334 TL yerine 23.389,53 TL
Bu 3 parçada karar kıldım fakat önerilere açığım
İyi forumlar.

Psu güzel hocam ekran kartı seçimin de güzel şunu al daha iyi dencek çok bşiey bulamadım ekran kartınıda özellikle beyaz tercih etmişsin fazla bi alternatifde yok.
Senin kasaya bildiğimce 35cm e kadar gpu sığar
Asrock un şu kartı 29.8cm büyük olasılıkla kasana sığar diye düşünüyorum bunuda değerlendirebilirsin kartın fan sayısından çok tipi beyaz bi karta göre baya hoş ve Asrock un çoğu modellerinin soğutma kaliteside baya iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama şimdi baktımda benim attığım 8gb miş boşver hocam

Psu güzel hocam ekran kartı seçimin de güzel şunu al daha iyi dencek çok bşiey bulamadım ekran kartınıda özellikle beyaz tercih etmişsin fazla bi alternatifde yok.
Senin kasaya bildiğimce 35cm e kadar gpu sığar
Asrock un şu kartı 29.8cm büyük olasılıkla kasana sığar diye düşünüyorum bunuda değerlendirebilirsin kartın fan sayısından çok tipi beyaz bi karta göre baya hoş ve Asrock un çoğu modellerinin soğutma kaliteside baya iyidir

Ama şimdi baktımda benim attığım 8gb miş boşver hocam
Yorumun için teşekkür ederim şahsen kasayı da beyaz almayı düşünüyorum eğer bu modelin soğutma performansı iyiyse daha bakmadım bu sebepten seçtim

BÜYÜK150 kuponu var 1851 TL
Hocam benim attığım kartın mı soğutma performansı daha iyi yoksa bunun ki mi ?
hangisi daha iyiyse onu alacağım.

Yorumun için teşekkür ederim şahsen kasayı da beyaz almayı düşünüyorum eğer bu modelin soğutma performansı iyiyse daha bakmadım bu sebepten seçtim

Farkını anlamazsın ucuz olan pure olduğu için onu al geç

Soğutması benim attığım bi tık daha iyidir ama benim attığım 8gb modeli bakma hiç ama yok siyahda kullanırım dersen daha makul fiyatlara daha güzelleride var yada 2. el garnatili alırım dersen gene aynı şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,431
Üyeler
197,190
Son üye
wtyox
Geri