🔥İndirim Asus A32 Plus Tg ARGB Siyah 4x120mm ARGB Fanlı Atx Kasa | 5.226 TL

Lian Li O11 Mini V2 yerine tercih edilirmi? Normal de lian li alıcaktım ama atx anakart alınca 360mm sıvı soğutucular bu kasada sıkıntı çıkarabiliyormuş.

Lian Li O11 Mini V2 yerine tercih edilirmi? Normal de lian li alıcaktım ama atx anakart alınca 360mm sıvı soğutucular bu kasada sıkıntı çıkarabiliyormuş.
Atx Anakart Düşünüyorsan Çok Tercih Etme O Modeli .

Bu da piyasaya göre fena fiyatta değil en son amazona 5k civarına gelmişti belki tekrar gelir kampanya ile ama bir kesinliği yok tabi şahsen konudaki kasa yerine bunu tercih ederdim .

Bu da piyasaya göre fena fiyatta değil en son amazona 5k civarına gelmişti belki tekrar gelir kampanya ile ama bir kesinliği yok tabi şahsen konudaki kasa yerine bunu tercih ederdim .
Lian li vision Compact veya 2.el dynamic Evo bakın derim hocam imkanlarımız el veriyorsa.
100r pz büyük güzel kasa ama ölü alanı da bir o kadar çok. Kullandığım kasa bu arada. Ben aldığım dönemde yakın değildi fiyatları. tertemiz Evo satan var şu an 5.5-6kya

Harbi mi ya. Çok ta beğeniyordum valla. Atx anakart aldım çoktan zaten. Kasa olarak asusun bu kasası nasıl , kalitesi memnun eder mi?
Bende var içine sapphire nitro rx9070xt+ atx x670 anakartı 360mm sıvı soğutma birde lcd ekran rahat sığdırdım anakart ucu ucuna yetiyor ama alt fanları sökünce montajnkolay oluyo

Lian li vision Compact veya 2.el dynamic Evo bakın derim hocam imkanlarımız el veriyorsa.
100r pz büyük güzel kasa ama ölü alanı da bir o kadar çok. Kullandığım kasa bu arada. Ben aldığım dönemde yakın değildi fiyatları. tertemiz Evo satan var şu an 5.5-6kya
Herkesin zevki farklı ama bahsettiğiniz kasalara baktım galiba iki model de fansız geliyor ve fiyatları fansız olmasıda hesaba katılınca baya yüksek kalıyor 100r pz ile kıyaslarsam hiçbir artısı yok gördüğüm kadarıyla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,238
Üyeler
197,164
Son üye
ValocuTürk1907
Geri