❌İndirim Bitti! RX 9070 Pulse - 23k (Vatan)

İnvincible senin Allah cezanı versin pü tamda 55dk önce forumu kapattım indirim gelmiş. Bir daha gelir mi Allah bilir 9070 arıyordum bide

600watt güç kaynağı ile çalışabilen 4k nın dahi altından kalkabilen şahane kart, alıp kullanan çok memnun kalacak

600watt güç kaynağı ile çalışabilen 4k nın dahi altından kalkabilen şahane kart, alıp kullanan çok memnun kalacak
çoğu içerik üreticisi xt ya da 5070 överken bu kartı çok övdüm hepsinden aslında daha iyi amd nin son yıl yaptığı en iyi kart

Reis başka şeylerde düşer mi bugun sence
inşallah düşer ama sanmıyorum iki hafta da bir vatan böyle kampanya yapıyor bu aralar
keşke oem paket olsa adam akıllı oem paket tarafta uzun süredir iyi sistem görmüyorum vatanda

32gb ram 10 liraya düşmeden yeni sistem kurmam. O yüzden kapadım forumu almadım tuttum kendimi
Konu dışı ama onu 2-3 sene unut usta. Yapay zekaya yapılan yatırımlar, sektördeki büyüme, yapay zekanın gelişimi ve kullanımın her geçen gün yaygınlaşmasının sonucu bu RAM fiyatları.

çoğu içerik üreticisi xt ya da 5070 överken bu kartı çok övdüm hepsinden aslında daha iyi amd nin son yıl yaptığı en iyi kart
bende aynı düşünceydeyim o yüzden 9070 aldım sadece eksi 70 80 mv ile 9070 xt performansına cok yakın değerler alıyorum 2 3 fps fark var ve baya az güç tüketiyor xt ye göre

Konu dışı ama onu 2-3 sene unut usta. Yapay zekaya yapılan yatırımlar, sektördeki büyüme, yapay zekanın gelişimi ve kullanımın her geçen gün yaygınlaşmasının sonucu bu RAM fiyatları.
Vatanda 2 defa o tarz indirim olmustu ya onu kast etti herhalde arkadaş

bende aynı düşünceydeyim o yüzden 9070 aldım sadece eksi 70 80 mv ile 9070 xt performansına cok yakın değerler alıyorum 2 3 fps fark var ve baya az güç tüketiyor xt ye göre
doğru bende vardı ordan biliyorum

Çok bozuk bir kart bu. Ayrıca sizin sisteminiz için adeta biçilmiş kaftan. Güzel günlerde kullanın. Muazzam bir tercih.
Vatanda 2 defa o tarz indirim olmustu ya onu kast etti herhalde arkadaş
O bir daha zor gelir. Adamların stoğu kalmadı muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,524
Üyeler
197,215
Son üye
Güney dt
Geri