çoğu içerik üreticisi xt ya da 5070 överken bu kartı çok övdüm hepsinden aslında daha iyi amd nin son yıl yaptığı en iyi kart600watt güç kaynağı ile çalışabilen 4k nın dahi altından kalkabilen şahane kart, alıp kullanan çok memnun kalacak
Böyle amipler bitmedikçe bu ülkede düzelmez piyasada düzelmezLafımı geri alıyorum beterin beteri varmış. Bari kargodan geleydi de öyle ilana konulsaydı. Hepsi de aynı numuneden çıkmış gibi ilanlar, başlıklar, açıklamalar hepsi birbirinin klonu gibi.
Alıntıyı görüntüle
inşallah düşer ama sanmıyorum iki hafta da bir vatan böyle kampanya yapıyor bu aralarReis başka şeylerde düşer mi bugun sence
Konu dışı ama onu 2-3 sene unut usta. Yapay zekaya yapılan yatırımlar, sektördeki büyüme, yapay zekanın gelişimi ve kullanımın her geçen gün yaygınlaşmasının sonucu bu RAM fiyatları.32gb ram 10 liraya düşmeden yeni sistem kurmam. O yüzden kapadım forumu almadım tuttum kendimi
bende aynı düşünceydeyim o yüzden 9070 aldım sadece eksi 70 80 mv ile 9070 xt performansına cok yakın değerler alıyorum 2 3 fps fark var ve baya az güç tüketiyor xt ye göreçoğu içerik üreticisi xt ya da 5070 överken bu kartı çok övdüm hepsinden aslında daha iyi amd nin son yıl yaptığı en iyi kart
Vatanda 2 defa o tarz indirim olmustu ya onu kast etti herhalde arkadaşKonu dışı ama onu 2-3 sene unut usta. Yapay zekaya yapılan yatırımlar, sektördeki büyüme, yapay zekanın gelişimi ve kullanımın her geçen gün yaygınlaşmasının sonucu bu RAM fiyatları.
doğru bende vardı ordan biliyorumbende aynı düşünceydeyim o yüzden 9070 aldım sadece eksi 70 80 mv ile 9070 xt performansına cok yakın değerler alıyorum 2 3 fps fark var ve baya az güç tüketiyor xt ye göre
Çok bozuk bir kart bu. Ayrıca sizin sisteminiz için adeta biçilmiş kaftan. Güzel günlerde kullanın. Muazzam bir tercih.bende aynı düşünceydeyim o yüzden 9070 aldım sadece eksi 70 80 mv ile 9070 xt performansına cok yakın değerler alıyorum 2 3 fps fark var ve baya az güç tüketiyor xt ye göre
O bir daha zor gelir. Adamların stoğu kalmadı muhtemelen.Vatanda 2 defa o tarz indirim olmustu ya onu kast etti herhalde arkadaş