❌İndirim Bitti! Asus Prıme X670-P Anakart 5300 TL

Ya ne kültürü hocam dalga mı geçiyorsun? ortalık al-satçı aç köpeklerle dolu. 10K lık ürün 8K ya düşünce alıp 9K ya okutma peşinde olan ahrazlar yüzünden o dediğin olmaz, al-satçılık ekmek kapısına dönmüş. Facebook da gruplara girin çekirde sürüsü gibi herkes sağdan soldan 2.elde parça toplayıp sistem şeklinde satıyor.
Facebook konusunda yüzde yüz haklısın geçen ssd arıyordum adamlar ucuza sahibinden ilanlarını topluyor üstüne 2k vurup satıyor baktım olmuyor tüm face gruplarından çıktım uygulamayıda sildim.

Sadece 2 saat forumlara bakma ekran kartları anakartlar havada uçuyor :D bu ilahi bir mesaj yenilemiyorum sistem mistem borsaya koyacam

Sadece 2 saat forumlara bakma ekran kartları anakartlar havada uçuyor :D bu ilahi bir mesaj yenilemiyorum sistem mistem borsaya koyacam
Hiç sorma günlerdir kampanyada bir şey arıyorum bulamıyorum 3-4 saatliğine yatıyorum bir bakıyorum şaka gibi ürün kaçırmışım 😂

lan 9070 kaçtı bunu da kaçırdık. :DD

Ya ne kültürü hocam dalga mı geçiyorsun? ortalık al-satçı aç köpeklerle dolu. 10K lık ürün 8K ya düşünce alıp 9K ya okutma peşinde olan ahrazlar yüzünden o dediğin olmaz, al-satçılık ekmek kapısına dönmüş. Facebook da gruplara girin çekirde sürüsü gibi herkes sağdan soldan 2.elde parça toplayıp sistem şeklinde satıyor.
Özellikle Facebook çok fena ayda 6 hane kazanıp (ciro değil, net kar en az 6 hane) 1 kuruş vergi ödemeyen X bilişim, Y bilişim, Z bilişim adı altında bu tarz indirimleri ve 2. el ölü fiyatlı ürünleri snipelayıp gelir elde eden çok kişi var orada. Bir ürün almak istiyorsun mesela referansım şu kadar bu kadar diyor parayı da önden almak için.

9070 kacirdigima üzülmedim de bu anakart alsam iyi olurdu ya colorful parasında x670 anakart
Alanlar hayırlı olsun

A620 fiyatına x670 full anakart aldık sağolsun vatan
Geçen a620 aldım 1500e şimdide bu ev am 5 çöplüğüne döndü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lan numune bu anakartıda aldım 9070ide aldım. Al satçıyım. Kudur? Lazımsa vereyim sana %20 fazlasına 😂 ha bide geçen ram indiriminden aldığım 8 ramden 2si duruyor onlardanda lazımsa verebilirim 4-5 katı fiyatına😂

İndirim kültürü olursa al satçı olmaz işte onu diyorum
İki yüzlülüğü bırak ya sen geçen vatan ram indiriminden aldığın 96lık modülleri sattın mı kullanıyor musun? Sanki kendin al satçı değilmiş gibi konuşuyorsun bide😂😂

Son düzenleme:
Geçen a620 aldım 1500e şimdide bu ev am 5 çöplüğüne döndü

Lan numune bu anakartıda aldım 9070ide aldım. Al satçıyım. Kudur? Lazımsa vereyim sana %20 fazlasına 😂 ha bide geçen ram indiriminden aldığım 8 ramden 2si duruyor onlardanda lazımsa verebilirim 4-5 katı fiyatına😂

İki yüzlülüğü bırak ya sen geçen vatan ram indiriminden aldığın 96lık modülleri sattın mı kullanıyor musun? Sanki kendin al satçı değilmiş gibi konuşuyorsun bide😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,595
Üyeler
197,238
Son üye
gnymzrk
Geri