Yurtdışı Telefon Kapanmadı

Jordicrusher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
87
yurtdışı iphone 15 pro max kullanıyorum 2024 martta aldım ocakta sıfırlandı ocaktan beri 1. hattı kullanıyorum çift fiziki sim telefon 18 martta 60 gün süre kaldı diyordu sms olarak geldi ama hala kapanmadı telefonu yanlışlıkla uçak moduna aldım geri açtığımda hat gitmedi

yurtdışı iphone 15 pro max kullanıyorum 2024 martta aldım ocakta sıfırlandı ocaktan beri 1. hattı kullanıyorum çift fiziki sim telefon 18 martta 60 gün süre kaldı diyordu sms olarak geldi ama hala kapanmadı telefonu yanlışlıkla uçak moduna aldım geri açtığımda hat gitmedi
eee sorun ne

eğer kapanmazsa zaten mükkemmel benim için hiç 2. hata takmadım bu ay diğerki ayın hakkını kullanıyor olabilir mi sizce

üzümü ye bağını sorma :)

aslında demek istediğim şuan sim kartı 1. yere takılı 1. yere takılıyken 2. sim imei'ni kullanabilir mi kullanıyosa eğer 2 ay kaldı kapanmasına o zaman

aslında demek istediğim şuan sim kartı 1. yere takılı 1. yere takılıyken 2. sim imei'ni kullanabilir mi kullanıyosa eğer 2 ay kaldı kapanmasına o zaman
tüm verilerini yedekle sonra kullanmaya devam et sim 2 falan da uğraşma eğer kapanırsa verileri başka telefona geçirirsin

hayır teknik olarak ikisi farklı slot bende uzun süre yd cihaz kullandım sim slotu değişmeden otomatik algılıyor zaten slot 1-2 olarak o yüzden değişmez gittiği yere kadar kullan çok kurcuklama bana kalırsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,487
Üyeler
197,202
Son üye
probabaemmi
Geri