vatanın stoklardan trident 48gb varsa alırımİste satıcıların aradığı lezziz musteri. Gel sana 30k dan ram satım bugunun fiyatı.
vatanın stoklardan trident 48gb varsa alırımİste satıcıların aradığı lezziz musteri. Gel sana 30k dan ram satım bugunun fiyatı.
İptal eden vs olursa belki geri stoğa düşer.9060 xt için sonradan stok yenilenmesi olur mu
9060xt ve 5070li sistemleri aldım da pek içime sinmedi iptal etmeyi düşünüyorum da sizin yorumlarınız nedir edilmeli mi sizceİptal eden vs olursa belki geri stoğa düşer.
et dostum bilen alsın çabukkkkkkkVallaha 5070liyi sipariş verdim ama sanki pek avantajlı değil gibi içime sinmedi iade edicem galiba aralarında en iyisi 9060xt li olandı oda tükenmiş
Fİyatlar tek tek toplayınca avantajlı durumda gözüküyor ama sanırsam bu şuanki ram fiyatlarının şişkinliğinden kaynaklı ben de iade etmeyi düşünüyorum yorumunuz nediret dostum bilen alsın çabukkkkkkk
bedavaFİyatlar tek tek toplayınca avantajlı durumda gözüküyor ama sanırsam bu şuanki ram fiyatlarının şişkinliğinden kaynaklı ben de iade etmeyi düşünüyorum yorumunuz nedir