❌İndirim Bitti! Honor Magic 8 Pro 12/512 62.999

byrascal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224

Bu artık şovdur sayın vatan yetkilileri

Magic 7 Pro'dan geçilir mi? Geçersem bunu aileme vereceğim. Telefonları kötü değil fakat değecekse almayı planlıyorum dediğim gibi. Aşırı bir fark var mıdır? Bunu da 52 bin iken almıştım.

Magic 7 Pro'dan geçilir mi? Geçersem bunu aileme vereceğim. Telefonları kötü değil fakat değecekse almayı planlıyorum dediğim gibi. Aşırı bir fark var mıdır? Bunu da 52 bin iken almıştım.
Aşırı bir fark yok işlemci haricinde bence magic 9 pro yu beklemek daha mantıklı ama değer kaybetmesin dersen 7 pro yu 45 k ya 50 k ya satarsan düşünmeden geçebilirsin

Geçilir .

Aşırı bir fark yok işlemci haricinde benge magic 9 pro yu beklemek daha mantıklı ama değer kaybetmesin dersen 7 pro yu 45 k ya 50 k ya satarsan düşünmeden geçebilirsin
Elindekini bizimkilere vermeyi planlıyordum. Gerçi onlarda da 14T Pro olduğu için buna geçmeleri bir şey değiştirmeyecek. Kendim için almış gibi olacağım. Ben de 9 Proyu merak edip beklemek istiyorum ama fiyat aklımı çeldi. Planım 9 Pro ya da 10 Proya geçmekti zaten değmesi için ileride.

Elindekini bizimkilere vermeyi planlıyordum. Gerçi onlarda da 14T Pro olduğu için buna geçmeleri bir şey değiştirmeyecek. Kendim için almış gibi olacağım. Ben de 9 Proyu merak edip beklemek istiyorum ama fiyat aklımı çeldi. Planım 9 Pro ya da 10 Proya geçmekti zaten değmesi için ileride.
Satıp alacaksan iyi fiyatta , direk 60 bin tl çıkarıp almak bana mantıksız geliyor 6 taksit yapıp alcaksan düşünülür

Satıp alacaksan iyi fiyatta , direk 60 bin tl çıkarıp almak bana mantıksız geliyor 6 taksit yapıp alcaksan düşünülür
6 taksit nasıl alacağım hocam? Bu arada 2. El temiz Türkiye garantili olanlar sarı sitede 38-39'dan başlıyor. Satılacağı fiyat 40k civarı gibi anca yani. Hadi hatasız, bir sürü kılıf vs. yanında vereyim desem yine 42-43k olur, 20k üstüne vermem gerekir.

Kesinlikle geçilmez hocam, bataryanın biraz büyümesi ve işlemcinin biraz daha iyi olması dışında neredeyse her şey aynı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9 pro yu bekleyin hocam, en kötü hiçbirşey gelişmese batarya devasa olacak hocam.

Magic 7 pro kullanıyorum. Daha önce birçok arayüz kullandım ama en stabil ve akıcı arayüz açık ara magicos 10 oldu.

7 pro kullanırken kılıf-kırılmaz cam sorunu yaşadım.

8 pro içinde öyle olacaktır alacaklar bilgilensin. Ama android tarafında kullandıgım en en en iyi telefondu. Kamerayı baz almadan konuşuyorum ekran ve tof sensoru baya iyiydi.

7 pro kullanırksan iphone nin bir modelinin camı uygun demişlerdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,093
Üyeler
197,366
Son üye
htepe84
Geri