❌İndirim Bitti! Puma Pwr Hybrid 2229 TL (Sadece 42)

Nezha

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,447
Son düzenleme:

Stok 4 kalmış satıcı amazon. %40 ağırlık antrenmanı %60 yürüyüş ayakkabısı ortalama bir ayakkabıymış denemek için aldım bir tane.

Normalde tek numara/beden olanları paylaşmam ama genel olarak kullanılan bir numara olduğundan paylaşmak istedim.
Çok çirkin be

pumanın hiç bir ayakkabısını önermem
Niye hocam hiç almadım puma

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Aldım bir tane sağ olasın

Bende aldım teşekkür ederim

Bir insanın şu yorumu yapabilmesi için ya istisnasız Puma'nın tüm ayakkabılarını uzun dönem kullanıp memnun kalmamış olması ya da Puma merkez ofisinde uzun yıllardır çalışıyor olup, ayakkabıların yapılış süreçlerine hakim olup, içerisinde gizli tutulan ve sakıncalı olan bir bileşen olduğunu ima ederek felan söylemesi gerek. Öyle olduğunu da hiç sanmıyorum.
Kısaca, sırf laf olsun diye bomboş yorum yapmayalım.

Bir insanın şu yorumu yapabilmesi için ya istisnasız Puma'nın tüm ayakkabılarını uzun dönem kullanıp memnun kalmamış olması ya da Puma merkez ofisinde uzun yıllardır çalışıyor olup, ayakkabıların yapılış süreçlerine hakim olup, içerisinde gizli tutulan ve sakıncalı olan bir bileşen olduğunu ima ederek felan söylemesi gerek. Öyle olduğunu da hiç sanmıyorum.
Kısaca, sırf laf olsun diye bomboş yorum yapmayalım.
Öğrenirsiniz öğrenirsiniz sizde leş bi marka olduğunu öğrenirsiniz xD

Öğrenirsiniz öğrenirsiniz sizde leş bi marka olduğunu öğrenirsiniz xD
30 yaşındayım, bu işin mühendisliğini yapıyorum. Yazdığından tek öğrendiğim dunning kruger etkisinin her geçen gün sizin gibi tipler arasında daha şiddetli bir seviyeye ulaşıyor olması. "xD"

3 ayakkabısını aldı bu zamana kadar cok ucuza cok guızel ayakkabıları var 2k ve katlarına dışına hiçbir şey olmuyor ama iç bilek sırtı direktman yırtılıyor, onun dışında 2 ayakkabımında keçesi pert oldu 3-5 aya cortluyo 4 sene torreex kinetix giyerdim ortaokulda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,093
Üyeler
197,366
Son üye
htepe84
Geri