Anakarttaki SATA Girisine SSD Takabiliyor Muyum Dönüşturücuyle

Reaksiyon skoru
1
Beyler 9060 xt oem aldı. Dun biostar a620mt-e var baktigima gore tek m2 ssd slotu var ama eski pc deki m2 yi de takmak istiyorum bunun icin dönüşturucu var mi varsa link atar misiniz uygun fiyatlı bir tane teşekkür ederim

Son düzenleme:
Selamun alryküm beyler 9060 xt oem paket aldim abdullah abinin n11 anlasmasindan ama ram kasa ve diger parcalari ayri ayri gostermiyordu n11 marka modul vb elinde liste olan varsa atabilir mi tesekur ederim
Aldığın sistemin soru cevap kısmına bak biri illaki sormuştur genelde cevap veriyorlar o sorulara. Soran yoksa sen sor.

Sata ssd takarsin. sata slotunda hiz siniri var o yuzden gen3 m2 ssd hizinda biseyi calistiramazsin oradan.
Hız sıkınti degil 500 mg okuma yazma versin 1 tb ssd var depolama olarak orda calistirabilecegim sata dan ssd ye cevirici tarzi bir aparat mevcut mu acaba laptoplar icin varmis ta pc icin bulamadim

Sata SSD Kutuları Mevcut içine M2 SSD yi takıp sata üzerinden kullanabileceğin, daha önce kullanmıştım ama doğal olarak hızı M2 SSD gibi olmayacaktır.

M2 Hızlarında kullanmak istiyorsan PCI-Express dönüştürücüleri var Ekran kartı taktığın yer dışında mutlaka kasada wifi kartı vs. için küçük PCI-E girişlerinden vardır en sağlıklısı oraya takılacak bir dönüştürücü kullanıp SSD'yi normal Maximum hızında kullanmak.

Geri