Kız Arkadaşın Babasıyla Tanışmak

Reaksiyon skoru
0
20 yaşındayım kız arkadaşımla 5 yıldır tanışıyoruz ve 2 yıldır birlikteyiz , annesiyle kardeşiyle ve kuzenleriyle tanıştım ve haftaya babasıyla tanışmaya evlerine yemeğe davetliyim . üzerimde aşırı baskı ve heyecan var neler yapmam gerektiğini nasıl davranmam gerektiğini biliyorum ama heyecanımı stresimi atamıyorum . daha önce böyle tecrübesi olan veya fikir verebilecek varsa sevinirim . babası 50 yaşında , öğrendiğinde anormal tepki vermemiş duygulanmış ama bir yandanda sevinmiş anladığım kadarıyla

Babası ne işle meşgul, hobileri ne öğren. Sonra bir hafta boyunca bu konular hakkında araştırma yapıp bilgilen. İki haftaya düğün garantili yöntem.

Hocam en azından kötü bir şekilde yaklaşmamış. Efendiliğini koru, olabildiğince adamı dinle muhabbetini sohbetini belirli bir düzeyde tut her türlü halledersin.

rol yapma yeter kendin ol. adam seni tanıyacak ona göre güvenilir misin değil misin tartacak. rol yaparsan eğer birgün gerçek yüzünü görürse (yüzde yüz görür) senin için büyük sıkıntı çıkar.

20 yaşındayım kız arkadaşımla 5 yıldır tanışıyoruz ve 2 yıldır birlikteyiz , annesiyle kardeşiyle ve kuzenleriyle tanıştım ve haftaya babasıyla tanışmaya evlerine yemeğe davetliyim . üzerimde aşırı baskı ve heyecan var neler yapmam gerektiğini nasıl davranmam gerektiğini biliyorum ama heyecanımı stresimi atamıyorum . daha önce böyle tecrübesi olan veya fikir verebilecek varsa sevinirim . babası 50 yaşında , öğrendiğinde anormal tepki vermemiş duygulanmış ama bir yandanda sevinmiş anladığım kadarıyla
Meta gözlük takta bizde izleyelm

Geri