Öneri Hangi Fanı Almalıyım

AsiaHorse Nyota 120mm

AsiaHorse AMICI-5GT 120mm

bu iki fan arasında kaldım kasam lian li o11 dynamic mini v2 fansız siyah modeli olcak perfomasları aynı gibi görünüş olarak hangisi sizce

PSU olarakta CORSAIR RM750e 750W 80+ Gold ATX 3.1 Full Modüler 120mm Fanlı Güç Kaynağı düşünüyorum
NYOTA. Hele ki o kasada mükemmel duruyor. dogan0011x diye bir insta hesabı var ordan bakabilirsin. Bende nyota aldım gerçekten kaliteli fan.

O11 kasada görsellik ön planda olduğu için Nyota serisi çok daha tok ve kaliteli duruyor. PSU tercihin ise gayet yerinde, sistemini uzun yıllar sorunsuz besler.

Almışken Asiahorse nyota pro modelini ve umbra hubı alın derim düz nyota fanlara kıyasla daisy chain özelliği ve bağımsız argb kontrolü mevcut

AsiaHorse Nyota 120mm

AsiaHorse AMICI-5GT 120mm

bu iki fan arasında kaldım kasam lian li o11 dynamic mini v2 fansız siyah modeli olcak perfomasları aynı gibi görünüş olarak hangisi sizce

PSU olarakta CORSAIR RM750e 750W 80+ Gold ATX 3.1 Full Modüler 120mm Fanlı Güç Kaynağı düşünüyorum
nyota o kasada mükemmel duruyor alacaksan onu al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok be nyota görünüş olarak bunlardan daha iyi gibi ama zevkler tartışılmaz.

nyota o kasada mükemmel duruyor alacaksan onu al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok be nyota görünüş olarak bunlardan daha iyi gibi ama zevkler tartışılmaz.
Zevkinize Ne Diyim Kalite Ve Performans Ortada :)

Almışken Asiahorse nyota pro modelini ve umbra hubı alın derim düz nyota fanlara kıyasla daisy chain özelliği ve bağımsız argb kontrolü mevcut
Anakartım asus b450m-dragon argb girişi yok umbra modeli fazla pahalı geldi https://wraithesports.com/products/asiahorse-ve-hub-argb-pwm- hub yeterli argb kontrolu içinde alttaki kumandalı kontrolcü düşünüyorum
1781100642659.webp

bunlarda çok güzel ama artık çok rgb istemiyorum nyota ince ışıklı daha iyi gibime geliyor artık CMF değerleri baya iyimiş baya
Hocam Tavsiyem Düz Işıksız Model Alıp Şerit Led İle Aydıntalma Sağlaman Olur .

CFM'den Önemli Olan Statik Basınçtır Hocam Onuda Anlatmaya Gerek Yok :)

1781101397261.webp

fan işini bilmiyorum ama psu olarak raijintek cratos 850 daha iyi olur, corsair'den çok daha iyi. markacılık yapmamak lazım.

Geri