Masaüstü Sağ Tık AMD İkonu Gözükmeme Sorunu

jat3now

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba masaüstüne sağ tıkladığım zaman amd ikonu normal bir şekilde görünüyordu pcyi sıfırladım son amd sürümünü kurdum. Fakat sorun çözülmedi hala beyaz sayfa olarak gözüküyor ne denediysem çözemedim. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Arkadaşlar merhaba masaüstüne sağ tıkladığım zaman amd ikonu normal bir şekilde görünüyordu pcyi sıfırladım son amd sürümünü kurdum. Fakat sorun çözülmedi hala beyaz sayfa olarak gözüküyor ne denediysem çözemedim. Sorunun çözümünü bilen var mı?
Windows kendisi AMD sürücüsü kurmuş olabilir mi ?
Aygıt yöneticisinden sürüm bilgisi ve tarihi ne gözüküyor

1781102363204.webp

işe yaramadı aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarından radeon rx 6700 xt ye cihazı kaldır diyip tekrar kurdum ancak yine aynı.

Alıntıyı görüntüle
işe yaramadı aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarından radeon rx 6700 xt ye cihazı kaldır diyip tekrar kurdum ancak yine aynı.
Önce bu videodaki herşeyi yap. Windowsun update esnasında kendiliğinden driver kurmasını engelle
Sonra Ddu yada Amd Cleanup ile ekran karti driver ini yeniden baslat yaptiktan sonra kur, büyük ihtimalle çözülür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende de öyle windows 11 alakalı gibi stabil çalıştığı için bana sorun teşkil etmiyor
Alıntıyı görüntüle
Adrenalin can damarı ya. Her türlü ayar için önemli

Önce bu videodaki herşeyi yap. Windowsun update esnasında kendiliğinden driver kurmasını engelle
Sonra Ddu yada Amd Cleanup ile ekran karti driver ini yeniden baslat yaptiktan sonra kur, büyük ihtimalle çözülür

1781103772267.webp

AMD ve yazılım sektörü bana kattığı bir şey varsa o da çalışıyorsa elleme

Bir ara bende de böyle olmuştu sonra kendiliğinden ya da başka sürümü gelince düzelmişti. Sorunsuz çalışıyor ise uygulama çok kurcalamaya gerek yok gibi.

maalesef yöntem çalışmadı hala aynı şekilde

dostum belirli bi süre sonra geliyor kendi kendine

Geri