Yardım 2 Psu Arasında Kaldım Hangi Psu Tercih Etmeliyim?

Bütçen Yetiyorsa Al Geç .

Alınması çok anlamsız. 1st Player neredeyse her konuda daha iyi. Ki o fiyatlarda 1200W var.

Msi Rtx 5070 Gaming Trio, Ryzen 5 7500F
Hocam 850 bile overkill olur bence. RM750e hiç kötü değil niye sevmediniz anlamadım. Ses profili de çok iyi 400watta kadar 0-6 db arası ses çıkarıyor ve 5000 bin TL fiyatı var. Bence RM750e gayet iyi bir ürün. 5070 ile beraber duyacağınız psu tarafındaki maksimum ses 6 db olacak çünkü sisteminiz total 350-400 arası bir güç tüketecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://pckolik.com.tr/urun/CP-9020295-EU?ref=akakce&v=1.40.7
taksit olsun derseniz 3 taksit https://www.hepsiburada.com/corsair...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.18.7

1st Player alın. Üstte atılan Lian Li daha kötü.
A tier bir PSU neye göre kötü onu anlamadım gayet tercih edilen bir ürün belli bir sebepten dolayı yerdiyseniz bilmek isterim

Pckolik sitesi güvenilir mi? Aslında RM750e tıkırdı fan sesi vs forumlarda yazıyor ama detaylı şekilde sorunu da anlayamadım onlara bakıyordum şimdide. Tıklama takırdama gibi fan sesi geliyormuş rahatsız olanlar var diye yazmışlar

Siz memnun musunuz psu dan ne kadar süredir kullanıyorsunuz XPG? @SalimBdk

Pckolik sitesi güvenilir mi? Aslında RM750e tıkırdı fan sesi vs forumlarda yazıyor ama detaylı şekilde sorunu da anlayamadım onlara bakıyordum şimdide. Tıklama takırdama gibi fan sesi geliyormuş rahatsız olanlar var diye yazmışlar

Siz memnun musunuz psu dan ne kadar süredir kullanıyorsunuz XPG? @SalimBdk
Ben memnunum bana bir sorun çıkarmadı ama şuan satışı yok biraz daha orta segment bir psu

A tier bir PSU neye göre kötü onu anlamadım gayet tercih edilen bir ürün belli bir sebepten dolayı yerdiyseniz bilmek isterim
SPL'nin saçmalığından dolayı A tier. 1st Player ile ikisi zaten aynı platformu kullanıyor. Lian Li ATX0800'ün modifiye edilmiş hali. Çıkışında da Ltec kapasitörler mevcut. Bunlar alt seviye kapasitörler. RM serisinde de 3 5 yıl sonra patlıyorlardı veya arızalanıyorlardı. Maksimum B+ alabilir bundan dolayı.

SPL'nin saçmalığından dolayı A tier. 1st Player ile ikisi zaten aynı platformu kullanıyor. Lian Li ATX0800'ün modifiye edilmiş hali. Çıkışında da Ltec kapasitörler mevcut. Bunlar alt seviye kapasitörler. RM serisinde de 3 5 yıl sonra patlıyorlardı veya arızalanıyorlardı. Maksimum B+ alabilir bundan dolayı.
Eyvallah hocam bilmediğim kısımlar konusunda aydinlatiginiz icin.

Peki sizce 7k 1st alıp o modeli geçeyim mi değer mi fiyatına yoksa orta segment 3-5k arası bişi mi alayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,501
Üyeler
197,206
Son üye
asaf0_00
Geri