🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

bir ara akım oldugunda almıstım temudan bir kere kullanıp kutuya koydum :D
F75 yeniyse veya çok eskitmediysen bir tık gereksiz olabilir.

Arkadaşım hem gümüş hem mor rengini kullandı, kaplaması çok kötü diyordu. Kaygan bir kaplaması var, alıyorsan aklında olsun.

Hi75C TMR değil hocam manyetik switch takamazsınız.
F75 yeniyse veya çok eskitmediysen bir tık gereksiz olabilir.
O sırada son 1 ay Hi75C Pro, M1 V5-sp ve Aula F87 Pro V2 alan ben. Az daha klavye alırsam yemek yicek para kalmicak :D. Bu arada M1 V5-sp'nin plastik knobu kargoda kırılmış bir yerden tedarik etme şansım var mı acaba?

Son düzenleme:
switchleri dual olsun diye takamaz mıyım
Takabilmeniz için klavyenin TMR özelliği olması lazım. TMR özelliği olan klavyelerde hem mekanik hem de manyetik switch desteği bulunuyor.
1781130753412.webp

M1 V5-sp alüminyum kasa mı? Hi75'de alüminyum kasaya build yapmak vardı ama olmadı :D keycaps degişimi yapabilyor muyuz bari :D
M1 V5-sp alüminyum hocam Hi75C'den çok daha ağırmış onu fark ettim. Hi75C'de İstediğiniz gibi keycaps değişimi veya 3-5 pin mekanik switch takabilirsiniz hocam.

O sırada son 1 ay Hi75C Pro, M1 V5-sp ve Aula F87 Pro V2 alan ben. Az daha klavye alırsam yemek yicek para kalmicak :D.
Bende de 3 tane var ama hala gördükçe alasım geliyor :D

Bu arada M1 V5-sp'nin plastik knobu kargoda kırılmış bir yerden tedarik etme şansım var mı acaba?
Temu açık olsa oradan kesin bulunurdu da yurt içi sitelerinde aklıma bir yer gelmedi şu an. Aslında dolap gibi ikinci el sitelerinde 3d print yapan kişiler oluyor, onlar belki halledebilir hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,213
Üyeler
197,639
Son üye
Nullg009
Geri