Kargocunun Yukarı Çıkması Gerekmiyor Mu ?

Merhabalar herkeste böylemi bilmiyorum fakat sizin ürünleri getiren kargocular yukarıya kadar çıkarıyor mu ? Benim yaşadığım olay artık canımı sıkmaya başladı kargocu geliyor arıyor merhaba aşağıda kapının önündeyim diyor mecbur inip alıyorum adam arabadan inmeye bile tenezzül etmiyor elini uzatıyor ürünü veriyor basıp gidiyor ohh ne güzel iş günde 1000 tane paket atarsın böyle. Bir kargo teslim alacağız 2 kat iniyoruz.
şikayet et öyle bise olursa . kuryeciler belli bir kg ya kadar olan ürünleri getirmek zorunda . benim evime gelen tüm kuryelerle aram iyi.

İş yerimde kod için arayıp kargo odasına bırakıyorlar. Kendi evimde kapıma kadar geliyor. Aile evimde apartman girişinden teslim alıyorum.

Dağıtıcıya göre çok değişiyor.

Gidip şubeden alalım kargocu yorulmasın
Dün aynı şeyi düşündüm zaten kargoyu akşam geriyorlar. Getirdilermi yukarı çıkarmıyorlar dedim gitsem kendim 45 dakika içinde bayiden alsam gelsem daha iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şikayet et öyle bise olursa . kuryeciler belli bir kg ya kadar olan ürünleri getirmek zorunda . benim evime gelen tüm kuryelerle aram iyi.
Birdaha kargocu arasa yukarı getirin diyeceğim sıktı artık

İş yerimde kod için arayıp kargo odasına bırakıyorlar. Kendi evimde kapıma kadar geliyor. Aile evimde apartman girişinden teslim alıyorum.

Dağıtıcıya göre çok değişiyor.
mükemmel olay

Telefonu açmadığınız zaman mecburen kapıya çıkıp teslim ediyorlar ama mesele bu değil biraz anlayışlı olmak lazım adam kapıya kadar geliyor bizim bina karşı bina çapraz bina en az 10 dairenin kargosu var her birine in çık yapa yapa adam gün içinde yetiştiremez kargoları. Herkesin aşağıya inip alması bu sistemi daha da hızlandırıyor her kapıya çıksa senin kargon kendi şehrinde ya akşama ya öbür güne anca gelecek.

"Bi kargo teslim alacağız 2 kat iniyoruz" :) Seninki canda adamın ki ney? Adamın teknik olarak yukarı getirmesi gerekiyor da az empati lütfen. Günde kaç tane kargo bırakıyor adamlar. Her binada asansör var falan mı sanıyorsunuz zahmet olmuş 2 dk inin aşşa ne var yani
İşi bu adamın sen dışarda çöpçü görsen yardım ediyonmu adama

İşi bu adamın sen dışarda çöpçü görsen yardım ediyonmu adama
Yahu işi bu diye eziyet etmek mi gerekiyor? Adam günde 150 200 kargo bırakıyor. Sen aşşağıya inip alırsan 2 kat inicen 2 kat çıkacan adam 200 kat inip 200 kat çıkmış olacak gün sonunda. Her gün bunu yaptığını düşün. İncileriniz dökülmez iki kat inip çıkınca her gün sipariş gelmiyordur evinize.

Yahu işi bu diye eziyet etmek mi gerekiyor? Adam günde 150 200 kargo bırakıyor. Sen aşşağıya inip alırsan 2 kat inicen 2 kat çıkacan adam 200 kat inip 200 kat çıkmış olacak gün sonunda. Her gün bunu yaptığını düşün. İncileriniz dökülmez iki kat inip çıkınca her gün sipariş gelmiyordur evinize.
Hepsi sağ sola bırakıyo etraftan topluyoruz kargoları

O zaman yemek kuryeleride eve getirmesin artík

Hepsi sağ sola bırakıyo etraftan topluyoruz kargoları

O zaman yemek kuryeleride eve getirmesin artík
Dayıcım mevzuyu anlamak istemiyorsan cevap yazma valla uğraşamıcam. Yemek getiren kurye 30 bilemedin 40 paket atıyor aynı şey mi kargocuyla?

Merhabalar herkeste böylemi bilmiyorum fakat sizin ürünleri getiren kargocular yukarıya kadar çıkarıyor mu ? Benim yaşadığım olay artık canımı sıkmaya başladı kargocu geliyor arıyor merhaba aşağıda kapının önündeyim diyor mecbur inip alıyorum adam arabadan inmeye bile tenezzül etmiyor elini uzatıyor ürünü veriyor basıp gidiyor ohh ne güzel iş günde 1000 tane paket atarsın böyle. Bir kargo teslim alacağız 2 kat iniyoruz.
hocam 2 yıl kargoculuk yaptım. Eğer musteri temsilcisine sikayet edersen hem yukarı getirmek zorunda kalırlar hem de belirli bir miktar para cezası öderler. ama kargolarına kotu davranirlar bazen seni gün sonuna birakirlar ve hic de guzel olmayan sozler isitebilirsin :) yanlis anlasilmasın ben bu dediklerimi yapmıyorum sonucta isimiz bu ancak yapan çok.

Bizim buradaki eşekler direkt güvenliğe bıraktım diyor arayıp. Evdeyim niye getirmedin diyom işim var diyor

"Bi kargo teslim alacağız 2 kat iniyoruz" :) Seninki canda adamın ki ney? Adamın teknik olarak yukarı getirmesi gerekiyor da az empati lütfen. Günde kaç tane kargo bırakıyor adamlar. Her binada asansör var falan mı sanıyorsunuz zahmet olmuş 2 dk inin aşşa ne var yani
İşini yapmayacaksa o işte çalışmayabilir, kendi yapması gereken ve yaptığı için para aldığı bir işi başkasına yıkmak saçmalık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,189
Üyeler
197,394
Son üye
Mücahit Sarıer
Geri