🔥İndirim Huaweı Watch Ultımate Yeşil Ldu Teşhir Ürünü 15.000tl

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,392
Vatan teşhir ürünlerinde yatıp kalkıyorum bu saat yeni geldi. Saatin piyasası 36-37k. Model isminin hemen altında şöyle bir metin var.

"Kutu İçeriği Saat + Kablosuz Şarj Yuvası + Hızlı Başlangıç ??Kılavuzu + Güvenlik Kartı + Garanti Kartı"

Birçok mağazada stok var gidip kondisyonuna bakabilirsiniz ya da arayıp bilgi alabilirsiniz.

bu eğer standta duran herkesin avuçladığı ürünse bilemedim bu paraya ikinci el baksan daha iyi gibi en azından tek sahibi olur

bu eğer standta duran herkesin avuçladığı ürünse bilemedim bu paraya ikinci el baksan daha iyi gibi en azından tek sahibi olur
hocam normalde teşhir ürünlerine bakış açım senin gibiydi ben vatandan bir tane samsung watch 7 44m bir tane watch 6 40mm saat aldım ikiside sıfır gibi kutu içeriği full dolu geldi aşırı memnunum o yüzden ilgi odağım şuan bu ürünler

2. Elller hem daha pahalı hem garantisi bitmeye yakın azalmış oluyor birde bu ürünler düşmediği için çizik vs de pek olmuyor teşhirlerde 2. Ele göre.

hocam normalde teşhir ürünlerine bakış açım senin gibiydi ben vatandan bir tane samsung watch 7 44m bir tane watch 6 40mm saat aldım ikiside sıfır gibi kutu içeriği full dolu geldi aşırı memnunum o yüzden ilgi odağım şuan bu ürünler
2. Elller hem daha pahalı hem garantisi bitmeye yakın azalmış oluyor birde bu ürünler düşmediği için çizik vs de pek olmuyor teşhirlerde 2. Ele göre.
fikrimi degistiren iki bakıs acısı

diyelim aldık ve beğenmedik iade edebiliyor muyum? vatan zorluk çıkartıyor mu bu konuda?

bu saatlerin bazılarında DEMO yazıyor. O ne demek oluyor acaba?
mağazada incelenilen ürünlerin ayarları ile oynanmasın diye konulan bir kısıtlama samsunglarda bir tuşla kapatılıyor çok basit huaweide nasıl bilmiyorum ama kapatılıyor kolay

Apple da kapatılıyor mu demo modu, 9K ya Watch 9 Celular veriyorlar, çok uygun değil mi

Geri