sinerji genel olarak kargo parası istiyor. üründen bağımsız. ne alırsan 200 tl kargo gibi düşün.ulan oglim ben bile 120 TL sürat kargo ile anlaşma yapabiliyorum koskoca sinerji 200 TL kargo parası istiyo inanılır gibi değil ya
Sinerji 100tl ürünü vereceğini düşünmüyorumiptal olur mu bilmiyom kuponla beraber sepette 300tl gözüküyor![]()
NZXT T120 White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
NZXT T120 White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
fiyat çok iyi, kupon kodu PP46275
onuda taksite bağlama be adamAlıntıyı görüntüle
1 dk içinde hesap açıp kart ev adresi falan derken 3 taksitle kaptık kajhsgbdjhasdsa
bugüne kadar hiç taksitli alıveriş yapmadım dersen inanırmısın hep banka kartı ile aldım bunda acele ettim önüme gelen ilk kart bu oldu baktım taksitte varmış deniyim dedim alsjkdhaksdhaskonuda taksite bağlama be adam
3 taksit yapmış bi de benim gibi adam ya adam geldi adamAlıntıyı görüntüle
1 dk içinde hesap açıp kart ev adresi falan derken 3 taksitle kaptık kajhsgbdjhasdsa
Yapa yapa buna mı yaptınbugüne kadar hiç taksitli alıveriş yapmadım dersen inanırmısın hep banka kartı ile aldım bunda acele ettim önüme gelen ilk kart bu oldu baktım taksitte varmış deniyim dedim alsjkdhaksdhask
bende de aynıAlıntıyı görüntüle
Saatlerin birbirinden tutarsızlıgı